Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Batmobile 1989 搬運、開箱: 血… 淚… 史…

我已買少左好多hottoys. 費事勞氣。
回復 76# iannt2011

唉, 鬼叫佢出倒LICENSE野, 但坊間又無咩.... the rock, robocop, 焗住訂... 不過呢排D野唔中. 係中跡象. 加上開始砌模型. 幫我分手吧. {:1_213:}
本來是玩玩具,點知反過來俾玩具玩!痴線!

其實都係惡性循環,佢開始服務好,做到紅左,到而家久不久怨 ...
sunrise1234 發表於 28-10-2013 05:22 PM

我都相信花無百日紅. 佢無HEART做只會被人厭棄. 其實訂佢D野唔係受佢, 係愛D角色炸. 我睇佢所以臭串幾耐. {:1_224:}
ching, 絕對同情您.....................

冇左個紙皮冇得換? 咁有單ma, 有單唔得咩? 到時唔要佢個紙皮咪 ...
good886 發表於 28-10-2013 06:23 PM

佢念住搞下捐錢就係有社會責任O既公司. 但連機本待客之道都無根本談不上有半點(社會)責任. :blame:
回復 73# darknight

我之前都借過單比其他 ching換part,都係舉手之勞姐,唔使客氣,
如果有需要個盒隨時可以找我。
1966架車令身,仲易花,仲死得快,放棄吧了!:79:
回復 80# kenchi

時間無價, 師兄所作係現今自私自利的社會一股清泉~ {:1_223:}
回復 76# iannt2011

我同師兄一樣,買小左好多,遲早唔玩。
小弟早兩年已經睇化左,買少D HT,玩多D其他野...

http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=160216
回復  iannt2011

我同師兄一樣,買小左好多,遲早唔玩。
mikemike71 發表於 29-10-2013 08:25 AM

我都係呢, 近呢一年, 都係入了兩三隻, 比起之前個個月起碼一隻,  買少左好多, 而家我又走返去玩合金~ {:1_220:}
我發覺多左好多ching同我諗法相同,就係少玩ht
希望其它品牌做得好d,攞多d版權,唔使一間獨大
「你搬梨都無用,我地公司未有維修服務…」

呢句真係正到無朋友 :Q
我都玩左12吋5年了,由ht的batman導我入坑,到而家越買越少ht嘢,慳返唔少錢
其實我一路都覺得ht係冇service嘅,佢哋只係收訂派貨的機械人,係ht先可以咁
頭先又見到有師兄抬1989, 仲要無車仔... 真係勁
這些機會不是我的:79: