Toysdaily 玩具日報

查看: 45878|回復: 99

[個人收藏] 大家好~ KM's showroom開心分享~~(6月21日一週年,p.7圖片更新,happy b day)~

]

[img][/img]
hi~大家好~~:65:我一直有上td,今日終於開ac,分享下多年收藏~
自己玩左玩具5年幾,我主力玩one piece,(卓洛,鷹眼人物控)其次有神話,jojo超像,拉打shf,
因為屋企空間逐漸不足,2個月前決定租個地方,打做自己既小天地,除左放珍藏,更大原因可以同朋友一聚~而家夢想成真,好希望分享比大家欣賞下~暫時post住部份圖先,獻醜了~~:77:
加圖~

[img][/img]

:D 忠實op ,卓洛fans !! 正櫃
在香港..一般也只有另租地方才能盡情好似師兄咁擺...落地玻璃櫃也很吸睛...給您讚呵...:46:
在香港..一般也只有另租地方才能盡情好似師兄咁擺...落地玻璃櫃也很吸睛...給您讚呵...
hehemimi 發表於 9-10-2013 08:18 AM
多謝支持~:handshake:個13呎落地玻璃櫃係我自己設計,買料,搬運返黎,再同個朋友花左兩日時間整出黎,咁大個仔第一次咁自豪.完工時勁有成功感{:1_208:}
忠實op ,卓洛fans !! 正櫃
saga64 發表於 9-10-2013 08:05 AM

老友~之後大把機會上黎吹水~{:1_203:}
利害呀!!!one piece的fans!
樓主真的很強呢..............好正的收藏同display呀..........:shiny:
樓主真的很強呢..............好正的收藏同display呀..........
ray文 發表於 9-10-2013 10:44 AM

過獎了~~知道師兄在TD都係達人級別,以後請多多指教~~:77:
利害呀!!!one piece的fans!
矢吹丈 發表於 9-10-2013 10:32 AM

係啊~不過見TD好似比較少OP同好分享,期待之後會多D朋友分享下啦
好令人羨慕既玩具屋呀{:1_221:}
虽然我唔好OP,但见到你个show room超级羡慕!!十几尺的落地玻璃柜,神啊∼∼∼!!

好令人羨慕既玩具屋呀
SimonC 發表於 9-10-2013 11:44

同你比差好遠{:1_201:}
些位師兄都好食力(實力過人J)
回復 13# waihow

死佬, 唔好喺人地個場度搞事先得架, 好明顯師兄係好厲害啦, 我拍馬都追唔上呀{:1_206:}
過獎了~~知道師兄在TD都係達人級別,以後請多多指教~~
御手洗洁 發表於 9-10-2013 11:19 AM

:Q.................邊係呢, 小弟只是小角色一名..........:35: