Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SHF Acrobatter

因為很久之前已有裝著個架電單車, 未能display兩架, 昨日見個亞版價都平左, 入一架show成一對.
盒面.

RX Version2.0 唔買住, 等佢平番先.

內盒, 無咩野, 一架車, 兩年件透明parts.

主體, 色係閃亮色.

同裝普比, 左新, 右舊.

除左閃色外, 新版有透明眼,

其他唔見有咩大分別.
來一個簡單故事.
1. BLACK: 死人RX, 你一個人有兩架車, 好唔公平.

2. RX: 得啦, 個到有個舊parts, 自己睇下裝唔裝到啦!

3. Black: 大老, 無圖點裝呀?

4. RX: 睇下呢張野幫唔幫到你.

5. 好野, 攪惦左.

6. Black: 一齊去Happy!!!
    RX: 好..................!!!!!!!!!

Last one.
請問裝著車會否重手D,shf車尾部有避震嗎?
基本上完全一樣, 係上色不同, 同樣有避震.:71:

請問裝著車會否重手D,shf車尾部有避震嗎?
老文 發表於 22-6-2014 10:26 AM
自頂一下........:handshake:
頭像被屏蔽
回復 6# 超港人

又好似係woo....ching好野:love:
多謝CHING分享,原來acrobatter已經出過咁多次 唔知新果架同舊魂限果架有咩分別,好少見人出post做比較