Toysdaily 玩具日報

查看: 10584|回復: 5

[個人收藏] 終於入手 - The Simpsons Mini Figures

其實我冇玩開 Lego, 但終於忍唔住入手

Mini figures 有買貴冇買錯, 越遲買只會炒得越貴, 甚至有錢都未必找到齊一套

The Simpsons 算係我的情意結, 全盛時期正是我移民外國讀書的年代, 外國的 cartoon 都幾悶下, The Simpsons 叫做陪住我成長

配呢個架又幾襯, for display 剛剛好
個架係 N 年前"日本城"買, 只是 $10, 以前係放扭蛋, 但好多年冇再用

我尋日都入左,5魚一SET,而家等緊間屋,要7,8月先再有貨.
我尋日都入左,5魚一SET,而家等緊間屋,要7,8月先再有貨.
屋就唔會買啦, 其實佢間屋冇乜特別, 求祈一間 lego 花園洋房都有七八成似, 放返人仔入去都差唔多

我唔玩 lego, 最主要係好阻地方, 唔砌儲個盒又無意思, 砌咗又阻地方, 又唔會捨得拆
砌兩三套已經好難搵位放
我之前都入左一套人仔,幾抵
佢間屋,我覺得用嘅配色好靚,啲件都幾好
唔認同” 求祈一間 lego 花園洋房都有七八成似”
因為差幾遠
(不過金錢有限,無入)
好鬼得意啊{:1_208:}