Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 大家好~ KM's showroom開心分享~~(6月21日一週年,p.7圖片更新,happy b day)~

個櫃好正, 令我想起以前賊船.....
空間幾時都係一個最擾人既問題, 可以show晒D玩具出黎真替你開心{:1_235:}
師兄你d櫃太勁啦!多謝分享,我d玩具都上櫃中,希望都和大家分享!:shiny:
exactly係我夢想中的櫃
好正呀

小弟都係onepiece fans
儲既係chopper:shy:
:handshake: D櫃真係好正, 好強, 一定要支持:71:
師兄你d櫃太勁啦!多謝分享,我d玩具都上櫃中,希望都和大家分享!
mcdonaldsmark 發表於 9-10-2013 10:38 PM

thanks~~期待師兄既分享~~
個櫃好正, 令我想起以前賊船.....
空間幾時都係一個最擾人既問題, 可以show晒D玩具出黎真替你開心{:1_235: ...
gominggo 發表於 9-10-2013 06:03 PM

見到屋企位置慢慢減少,就下定決心同佢地搬個舒適既地方(自己都未有得搬..:56:)而且我同屋企人住,佢地包容我霸左屋企d空間咁耐,都應該係時候比返佢地~
exactly係我夢想中的櫃
好正呀

小弟都係onepiece fans
儲既係chopper
pakki003 發表於 10-10-2013 05:06 AM

握手~~儲索柏係一條血路wo~因為超多.....師兄珍藏好想見識下,期待分享~
D櫃真係好正, 好強, 一定要支持
Herpa500 發表於 10-10-2013 09:25 AM

師兄先真正強大啊~~有真正既玩具屋,仲要係豪宅級別,小弟好羨慕~~:handshake:
同你比差好遠
些位師兄都好食力(實力過人J)
waihow 發表於 9-10-2013 04:25 PM

其實呢度好多師兄都好勁~小弟好多時會上來學野~{:1_205:}
回復  waihow

死佬, 唔好喺人地個場度搞事先得架, 好明顯師兄係好厲害啦, 我拍馬都追唔上呀{:1_2 ...
SimonC 發表於 9-10-2013 04:37 PM

太謙喇~見識過師兄既收藏,絕對係強大既表現~~:71:
.................邊係呢, 小弟只是小角色一名..........
ray文 發表於 9-10-2013 05:01 PM

通常d高手都係話自己係小角色既:71:
回復 25# 御手洗洁

失禮哂:64:
通常d高手都係話自己係小角色既
御手洗洁 發表於 10-10-2013 11:21 AM

:47:....................
呢區又多名猛人喇:71:
早晨呀, 御手兄, 星期五放工又可以去買玩具喇:43: