Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 大家好~ KM's showroom開心分享~~(6月21日一週年,p.7圖片更新,happy b day)~

showroom落成半年 , 入左好多新野, 今日心血來潮,  第一次更新~( 更新相part 1 人物控既專櫃位置){:1_208:}    
showroom落成半年 , 入左好多新野, 今日心血來潮,  第一次更新~( 更新相part 1 人物控既專櫃位置) ...
御手洗洁 發表於 12-1-2014 07:41 PM

洗洁兄祝你新年快樂呀~~~見到你個櫃多左好多正野....勁!
我近排都係度攪緊個DISPLAY.......諗緊D放D EX神話好...哈....
師兄,新年快樂呀!D更新相睇唔到呀!{:1_206:}
御手洗兄~你個SHOWROOM好正~
我自己都租左一個,不過由於始終唔係自己地方,所以都冇乜翻新過...只係舖左塊膠地板就算...再加上份約係續年簽,令翻新意慾再減....
個櫃好靚{:1_221:}:shiny:
今日係6月21日,係小弟showroom落成一週年~~仍記得當時親自為呢度出心出力既樂趣,睇住呢度d收藏愈來愈豐富真係冇後悔花咁多錢去打造~呢度冇存在任何負面情感,只有跟朋友相聚時既歡樂同回億,happy birthday my showroom~{:1_226:}{:1_226:}:77::77:

玩具走廊很有氣勢:handshake:
玩具showroom仍然咁正!
三個字:好鬼勁!

樓主開始入黑子籃球既figure 啦~~
影下d黑子figure啦~~