Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS220 The Wolverine: 1/6th scale Wolverine Collectible Figure

今日見到版後,先發現攝影師技術高超!
神作~~~型 L 到, 訂左2隻{:1_208:}
今日見到版後,先發現攝影師技術高超!
BigOil 發表於 29-9-2013 01:46 AM

ching有冇現場個版嘅相睇下 ?
D衫真係留留地,以hottoy d水準真係超.......低。
請問是那個頭雕師?
而家啲人玩玩具真係玩到上晒腦,又要平丶又要靚丶又要百份百似真人丶又要0瑕疵 ...
mansit 發表於 28-9-2013 01:06 PM

係... 如果覺得對身份證=俾人侵犯私隱, 咪唔好俾人對囉... 你有唔俾人睇, 人地都有權唔做你生意, 大家平等.. 唔洗開口埋口話人地垃圾....
其實呢隻肌肉波地開始好悶,如果排一行就發現好多隻都係同一波地,對手瓜個個一樣,相反EB反而用心為不同角色做新波地,就好似HT隻1:4Batman比例正過DX12,係架,因為HT冇1:4現成波地,所以要新做咪可以做啱個比例囉,1:6好多時只係腳長短控制高矮,加棉衫增肥
其實呢隻肌肉波地開始好悶,如果排一行就發現好多隻都係同一波地,對手瓜個個一樣,相反EB反而用心為不同角 ...
chungyuihing 發表於 29-9-2013 12:28 PM

係AR, EB 隻隻唔同BODY, 但統一到隻隻都企唔穩真係好厲害~!!

電影中男主角的爆肌手瓜消失左 加多D手根可能好少少
我覺得樣都似既不過唔夠粗豪未夠MAN
回復 128# 炒飯俠

我單講度身波地嗻,質量係有好大空間調整,唔好下下攞番MIB出嚟,回廠整完企到,論腳軟你話HT冇咩?隻復仇者雷神都腳軟PK,問咩,批貨設計係咁冇得整,呢度師兄就話滴兩滴AA,老實講,EB qc 出事個個喊打喊殺叫阿標收皮,HT腳軟自己AA,上色唔妥自己油過仲見咁高興重光記念,係咪雙重標準得好厲害先
唔知今日訂多唔多人呢?{:1_215:}
回復 130# chungyuihing

因為呢度係ht主場~~~~~

不過,都希望呢隻狼人出貨會大隻的,西裝又會四正的~~~
回復 132# E神

其實呢套西裝好難搞,隻波地大隻硬崩崩,好難做西裝好睇,又唔係真人可以slim cut,最理想係雙波地
雷神腳軟??我無喎, 企得幾好{:1_215:}
呢隻無諗過會出,所以無諗過訂!
看條皮帶,HT太hea了!GI joe年代做法!
看髮形,平頭加角!想點呀?