Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS220 The Wolverine: 1/6th scale Wolverine Collectible Figure

點幾鐘既時候訂 個陣冇乜人
話時話,我用左甘多年信用卡真系無被查身份證。
回復 88# yatheiho

信和幾樓呀,ching 。~~~~~~~
3點零訂直入直出不用排,樣板個樣幾趕客:42:
回復  炒飯俠

我單講度身波地嗻,質量係有好大空間調整,唔好下下攞番MIB出嚟,回 ...
chungyuihing 發表於 29-9-2013 12:57 PM

我冇見過人叫阿標收皮,但見過唔少人問候烤活媽媽.........
呢隻睇黎都係人人等執雞,到現在入去都係無人訂,0排隊,炒家等坐艇
好心HT執執套衫佢啦,今日去門巿睇個版,真係衣不稱身,隻手唔包膠無所謂,但件西裝大左好似成個碼,條褲腳又勁鬆身,都係搵kato幫手搞返好佢啦
剛剛訂完,冇人排,一分鐘搞掂
頭像被屏蔽
今日差唔多3點先出到去, 只係有兩個人比緊錢 (唔知買咩), 我等左唔使一分鐘就到我比訂, 訂左一隻

第一隻錯過左, 依家炒得太勁, 冇緣....第二隻太唔吸引, 亦唔會入, 見呢隻個面相OK, 雖然西裝麻麻地, 不過背心 LOOK 幾型, 最特別係今次除左對鋼爪, 仲有多一對骨瓜, 我覺得呢個先係最大賣點
回復 145# crazysmiles
同意,多對爪和衫都係吸引我訂的原因,可自組。
今次有兩款爪,自組一流,不過往後還有機會,新一輯XMEN不久將來又黎喇,大把機會
回復  yatheiho

信和幾樓呀,ching 。~~~~~~~
E神 發表於 29-9-2013 03:39 PM

唔記得2定3樓..佢果到專賣12吋=]
已訂
Origins版無訂而家炒到二三千唔想買,而家可以追返個西裝版都唔錯
琴晚已訂; 無人排