Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS220 The Wolverine: 1/6th scale Wolverine Collectible Figure

我都要呀!超型!!!
回復 75# E神

快過1966 BATMAN 啦~
聽到呢個取貨日期都無Mood 訂....:26:
回復 77# kimlam

1966 要2015 ....?
[quote][/quote]
我就未試過check id,(今日係碌卡)
不過都有試過汵門野問我一定兩隻。。

剛訂左狼人,ht妹妹話 ...
E神 發表於 2013-9-27 08:09 PM

日綱寫2014-6月,hottos老馮遲半年咪第4季{:2_295:}
Wolverine 2013 版本,最like d 配件 :71: 有衫換
有兩套抓,抵玩,已訂左
回復 65# chankb

ching  我每次比咭都無check 身份證
會唔會出Silver Samurai?

回復 82# kkkso04010

除咗樣衰之外, 我無其他合理解釋, 唔通全世界只查我一人{:1_198:}
可能你靚仔,人地想識你呢?{:1_197:}
回復  kkkso04010

除咗樣衰之外, 我無其他合理解釋, 唔通全世界只查我一人
chankb 發表於 27-9-2013 10:02 PM

我次次用現金都要睇id卡…
我今日訂都問我拎id咭. 對vip咭係咪本人吧
因check完之後我先俾visa佢碌....
唔錯,應該入。
不過都係最愛牛仔褲加啡皮褸個做形。
E神 發表於 27-9-2013 03:37 PM

信和有佢果套衫賣..唔知買晒未=]=]
HT今次整我個造型?又整得幾似喎。
wiswis 發表於 27-9-2013 15:29

haha same here, I think the head sculpt look somewhat like Sir Ben Kingsley
其實 id card 好似唔可以隨便查。