Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS220 The Wolverine: 1/6th scale Wolverine Collectible Figure

回復 58# catcat

從來未, 可能樣衰.
回復 60# chankb

問過 staff 話, 碌卡所以要 check 返係咪 vip 本人
之後我次次比 cash 就吾洗 HKID
個頭雕真係好似{:1_203:}
唔夠大隻。。。
HT你唔好亂咁嚟啦!{:1_212:}

回復 62# meowmeow

唔通用假卡就唔可以用假身份証?  

VIP Card 背上已經有我大名, 佢地電腦內又有我名字, 張單又印左VIP No. 唔通佢地連自己張Card都信唔過?

我張信用咭上名字同身份證上的根本不一樣, 唔知佢地可以查d乜春.  查左唔一樣之後又比我訂, 敢查來做乜?  

佢地按VIP號碼可在店內POS電腦找到記錄我幾時幾日訂左乜春, 唔通買左十年嘢, 今次特登決定在店頭cctv下, 使用假信用卡 假VIP卡及 假HKID去詐騙一隻成本幾百蚊既玩具咩...

如果懷疑張信用卡有問題, TH係應該立即打去Card Center 查, 而唔係叫客人show 身份証.  碌卡比錢要查身份証, 真係全球首創, 希望TH員工及管理層能夠改善下呢d白痴既行為.
大隻番少少好D~~~

套衫好似唔太 fit....
上一次果隻 皮褸加牛仔褲 , 型好多
頭雕好似摩連奴 !!!
頭像被屏蔽

回復 69# 超港人

禁少配件, 加埋套近似副廠黑西, 已經同淨賣差不多, 只是價錢高過淨頭吧.
搞錯呀。。。。上一隻即刻比下去!!!
呢套都推的話, day future past肯定都出huge啦.
我等:o
正!! 頭雕好似!! 之前買左上隻怒吼頭玩自組,呢set有多套衫又可以簡單組多隻,西裝又可以俾其他人著,必入 :shiny:
回復  chankb

問過 staff 話, 碌卡所以要 check 返係咪 vip 本人
之後我次次比 cash 就吾洗 HKID
meowmeow 發表於 2013-9-27 17:32

我究科現金, 點解你唔洗, 我就要! 可惡~~~:*

我就未試過check id,(今日係碌卡)
不過都有試過汵門野問我一定兩隻。。

剛訂左狼人,ht妹妹話2014 第四季出貨。。:70: