Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS220 The Wolverine: 1/6th scale Wolverine Collectible Figure

唔錯,應該入。
不過都係最愛牛仔褲加啡皮褸個做形。
回復 45# wiswis

:DD:DD:DD
係有D 似喎!! 師兄果然係勁!!
如果出John Locke, 我即買~
hottoys 幾時先肯網上收訂, 我唔介意遲d玩... 次次都要走上旺角先訂到, 好煩 {:1_222:}
件大褸乜o野事?

我正話o黎 FB 見到,我直情唔信係hottoys 出~~~
Garycharm 發表於 27-9-2013 02:57 PM

我第一時間也得件大褸好流, 好怪,就算件西裝都怪怪地.....
訂金幾多???.?…………
改咩名好? 發表於 27-9-2013 03:04 PM

五魚。

中午無咩人訂,不過唔比訂兩隻(隻制服版職員主動r小弟訂兩盒)
五魚。

中午無咩人訂,不過唔比訂兩隻(隻制服版職員主動r小弟訂兩盒)
catcat 發表於 27-9-2013 04:33 PM

咁請問非VIP又係咪一定要星期日先比訂?
請問各位非VIP要比幾銀訂?比訂是否只可現金?
因小弟從未訂過HT...求教
mokfung1985 發表於 27-9-2013 02:09 PM

Master, VISA card also OK.{:1_226:}
$500 訂, 全數 $1380?
回復 36# 買買買

真係唔夠大隻。。。。
五魚。

catcat 發表於 27-9-2013 04:33 PM

ching 係咪同ht d人好fd?知你有米?我未試過比佢哋R訂多盒!咁好怪!
hottoys 幾時先肯網上收訂, 我唔介意遲d玩... 次次都要走上旺角先訂到, 好煩
eb1815 發表於 27-9-2013 04:01 PM

Good idea~ 支持~ 咁樣方便好多!!
真係唔夠大隻。。。。x2,電影內大隻好多><
ching 係咪同ht d人好fd?知你有米?我未試過比佢&#21707;R訂多盒!咁好怪!
BigOil 發表於 27-9-2013 04:49 PM

唔算friend,起碼而家個批無人知小弟網名。

試過兩三次,遇著少人訂的(或者佢地唔睇好的?),會問多一句"先生訂一盒定兩盒?"

我諗係vip早兩日訂呢個做法前,應該有唔少師兄都比ht職員問過。
咁請問非VIP又係咪一定要星期日先比訂?
mokfung1985 發表於 27-9-2013 04:40 PM

係,星期日開始,eps,信用卡,現金都ok。

回復 50# catcat

不但未比人R過, 近幾次用VIP card 訂&#22050;重要比人查身份證, 唔知係咪有假卡, 重煩過過海關, 唔知TH係唔係有病.  其實佢地電腦內有我VIP個人資料, 是但問下個電話或地址咪可以verify, 根本無合理須要也沒法定權力要求客人HKID.  唔知係咪比d員工玩, 有無ching試過定量產貨要show HKID?