Toysdaily 玩具日報

[詢問] 太耐無買玩具,想問下而家係咪唔比開盒check貨換貨???

哇!!下班前,無無聊,見到這個放了好幾天的post有咁多頁回覆,我都忍唔住進來看看。。。。。。。唔睇由自可、一睇燒數簿!!

樓主學習完了,還是把這個post delete吧,免繼續自招其辱啦。:he:
多謝呢個post, 我回家途中先冇咁悶。
輕輕一推
輕輕一推
輕輕一推
請問有sr巨靈神亞版的消息嗎?....:77:
四個字形容樓主,不知所謂,小小問題又報警又上黎講,上黎講想搵人同情你?人地比你換一次已經算有良心,你有冇諗個比你開過盒果盒點,下手買果個以為間鋪賣二手野,好心你拉男人老狗為果少少問題嘈到報警,唉…香港真係病左
四個字形容樓主,不知所謂,小小問題又報警又上黎講,上黎講想搵人同情你?人地比你換一次已經算有良心,你有 ...
oaoa 發表於 7-8-2013 05:39 PM

都不是一定男人老狗才有問題,話說小弟動漫節買左隻E記jordan,即場唔比check,返到去check,佐敦個頭雕右邊有膠水係塊面度,唯有去e記門市更換,

去到小弟排第5位,第一位serve緊既係一位女仕,大半個鐘後,我仍然排第5,位女仕拆到成檯body,散件逐件慢慢玩,揀完美對稱,問店員邊件靚,

最後一件都唔要,要求再send上廠攪,我既忍耐力已經去到底線,而條隊亦已排到出門口,最後我換個頭用左兩分鐘,但排左一個鐘!
其實d玩具包到實 除非自家出品
可唔可以叫客人自己聯絡代理
最多同佢做個見證
何必呢?就算俾你買到完美品,玩兩玩咪花,攪到自己咁辛苦,又要報警又要搵人訴苦,日日見到條痕都督眼督鼻,不如唔好玩算。
(我當日買ex黑三一,發現個盒入面有瓜子殼,問你死未)
何必呢?就算俾你買到完美品,玩兩玩咪花,攪到自己咁辛苦,又要報警又要搵人訴苦,日日見到條痕都督眼督鼻 ...
coldstone 發表於 8-8-2013 04:18 AM

玩具有瓜子殼真係第一次聽見, 這經驗真難得! :34:

買幾百萬既樓都會有瘕疪啦,會唔會開晒所有單位俾你check?唔岩既就換第二間屋俾你?
買果三魚幾野,少少花痕,就要人地開咁多盒俾你,又要換,又要報警,
樓主,你真係無得頂啊!
小小花就算啦 幾舊水盒玩具 你想有幾千元手辦級質素咩
以前十幾年前個個都係咁玩 玩具架啦
都唔知做咩近依幾年咁多驗屍官
小小花就算啦 幾舊水盒玩具 你想有幾千元手辦級質素咩
以前十幾年前個個都係咁玩 玩具架啦
都唔知做咩近依 ...
hop15hk 發表於 8-8-2013 11:36 AM

錯件 崩或爛都話呀
你買玩具定藝術品呀?
買sideshow陶瓷,二千幾蚊,我都試過有花痕,邊有咁多完美
弄到要出動警力實在太誇張了啦:(

btw以SRC巨靈神的體積來說, 2cm的花痕又的確會很顯眼? 不過多半只是漆膜破損, 不是真的連零件本身都破損吧?

QC 做得差, 價錢無得加
賺你三幾十, 要開幾百盒
拎住把介刀, 唔好扮清高
條腰有D花, 打搞人呀媽
差人企 ...
fair123 發表於 5-8-2013 03:47 PM

悄悄告訴ching你, 我是為了你的好文采而回樓主這個帖的, 上面的字...是順道打的:shy:
因為其他想說的前面已重覆了n次XD
樓主
單係你隨身帶住把cutter
差人都唔拉你番去
我諗你都要還神