Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 睇完Man of Steel 會死心塌地去訂請舉手 (含劇透)

2. 咁地球重力比原生星球細又點解釋可空中加速呢?

空中加速 , 唯一解釋係物體飛行中發射 ''外推力'' , 例如 放屁........
本人已睇完,還是覺得一般,總算好過上一部超人回歸
個將軍不懂心計,又沒耐性,用硬手段叫超人出場,失敗 ...
Keroro軍曹 發表於 29-6-2013 05:15 PM

續集 光頭佬 奸角同 joker 一樣食腦 , 放心{:1_220:}
回復 79# hongwohse

有時hate somebody is to give him fame.  愈討厭佢,愈幫佢宣傳。
尋日睇完套戲真係想去訂, 但見到HOTTOYS門口o個版而打消念頭......
tysss 發表於 30-6-2013 07:51 PM

我都有咁念,死就死啦!
d貨又遲,個款越來越唔似走樣,再加上見到睇舖班爛仔店員已經唔想入去買野。
老孫 發表於 30-6-2013 11:23 PM

唉,唔單止ht,d80�90後唔係好識serve人同笑。 到貴價d餐廳又係無梨禮貌、唔很耐煩。 買貴玩具都係咁!
回復 82# Kopchevboris

但鬼叫無對手咩... 暫時...
依家cut訂未?睇完諗住呢幾日訂!
jonathanchui 發表於 1-7-2013 03:51 PM

無路一快嘅! 都無嘜人訂。
回復 84# good886

恭喜!
一隻ht figure嘅錢可以做好多野!
套戲將超人太"神"化,有意思但不好消化.特別係佢去教堂一段最有代表性.

至於玩具就算吧啦.好角色沒有玩具 ...
warxv 發表於 4-7-2013 11:52 AM

同意,鬼叫自已中12”毒咩!
空中加速 , 唯一解釋係物體飛行中發射 ''外推力'' , 例如 放屁........
toys991 發表於 5-7-2013 10:59 AM

或用其他引力或反地球引力