Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 睇完Man of Steel 會死心塌地去訂請舉手 (含劇透)

CHING可以唔使理佢啦, 人地话只野肥或者HT唔好佢就小人架啦,  系E个版佢成日系度扮教父教人 ...
wingsiu 發表於 27-6-2013 10:42 PM

我冇教人,只係講事實姐!响forum狂批評,HT唔會理會喎!咁決定訂,唔係就係搏HT改唔改?如果唔係咁睇,你有乜高見?
未睇我都死心塌地入手啦....!!  x 2

另外,我覺得新 LOIS 個做型幾好吖,表現到佢堅強既性格,無一 ...
benbenben4213 發表於 27-6-2013 10:04 PM

多謝分享. 但個樣都嫌太平庸..... :o
回復 39# benbenben4213

我有少少心UP. 不過場戲設定為救小朋友會好過救隻狗囉. 超人幫阿媽去橋底好正常; 同時阿爸救小朋友的分工也變得更合理. :o
小弟一出就入左,不過睇番電影設定同果body隻色,胸口s差好遠,不過頭雕無得輸
pankuancheng 發表於 27-6-2013 10:19 PM

我都嫌個S唔夠光身~~~!!!{:1_224:}
回復 45# 船頭尺

同意, 重要係講英文O既外星人. 如果再像真D, 如阿凡達創造一種外星語言. 那真是NOLAN真是天下無敵了.{:1_223:}
回復 44# wingsiu

我好唔鐘意呢類人. 一反對/唔同意佢就唔得. 中共乎?:o
回復 46# BigOil

邊個狂批評呢?:(
1) 我個人好鍾意爆炸技術尤其是部戲開場個戰, 再加埋某d場面鏡頭玩zoom.
2) 其實Amy Adams係幾適合當戲女主角, 呢部戲同Nolan Batman一樣, 手法係玩成熟派, 睇下World War Z演Brad Pitt個老婆就明.
3) 睇完呢部戲有d失落, 除非Batman會飛, 快, 刀槍不入, 撞不死, 否則拍justice league都幾................ :(
回復  BigOil

邊個狂批評呢?
darknight 發表於 28-6-2013 09:29 AM

我冇講邊個!只見一面倒的批評。當然,而家版對腳係好畸型大,我都希望HT改,但我唔會等改咗版先訂,因為冇人講個話改緊!咁想要咪訂咗先,而又希望HT大貨時改,咁係一廂情願去搏一搏!不是嗎?算啦,都係我不對!亂出post令人感覺不快!都係咪出post好了!
回復 53# thiam

JL有超人同绿灯打晒啦,batman真喺行埋一二边,边够打啊......
回復 50# darknight
係呀係呀,既然佢老豆要講怕地球人害怕或吾接受有外在生物,咁就米做到同人纇十足十啦,鬼怕咩,做少少特徵才對~
題外話,近鏡仲見超人心口毛凸左出衫領口…><真係人類呢架
回復 28# ET仔

真係會改先算

agree x2..............
回復 53# thiam

我都有睇WORLD WAR Z, 個老婆...... 明O既. 想知老婆會變嘜樣, 睇下佢依家老母味知囉.  其實漫畫講超人大戰BATMAN(應該係明HUP就真). 有張想SUPERMAN渣住BATMAN條頸. 味好似整斷牙簽一樣容易... :(

回復 54# BigOil

即有人買六合彩係唔啱啦? 同 埋我個主題係叫人對套戲有愛就去訂, 你唔係應該高興 咩??? {:1_237:}
回復  thiam

JL有超人同绿灯打晒啦,batman真喺行埋一二边,边&#22 ...
weio_o 發表於 28-6-2013 03:29 PM

睇完套MAN OF STEEL, 先發現BATMAN好Q緊要, 因為要 "比錢"重建D超人拆爛O既成市~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 超人無錢嘛.:^