Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 睇完Man of Steel 會死心塌地去訂請舉手 (含劇透)

回復 16# darknight

Ching比喻真好,:o
係米都訂左先啦:67:
假設第時益炒家, 不如到時真係唔喜歡, 自己炒埋一份LAW
好似隻浩克, 當年無人讚; 下午就見到條粉腸用2乘入左. 我見阿炒行埋一邊興奮到踩地.
感情戲正,隱沒人間苦衷亦有意思,係尾段打得太耐又重複係咁撞撞撞,似UFO末日災難片…
套超人悟錯,視角正{:1_220:}主角愈望愈順眼,不過最尾打太耐!而家只係期待ht 真係改下個身型,實在太肥美{:1_224:}
回復 29# audiokids

鐘意睇戲都幾甘,買bluray, 12", 單反影相,行街囉...
回復 30# ironman3

最緊要科,舊果個我細路時睇都嫌瘦。
未睇我都死心塌地入手啦....!!  x 2

另外,我覺得新 LOIS 個做型幾好吖,表現到佢堅強既性格,無一個女記者會著到好似 MEGAN FOX 咁四圍跑掛

其實佢都係有料之人黎架
回復 31# E神

不過個裝修師傅愈來愈貴,又質質數飄忽,幫襯佢同做老襯分別一線之差。
阿奇雲雖然死得有 D 唔抵,不過堅催淚喎,我眼淺,喊左
回復 32# bigtomm

挑,個價自已做之嘛!
感情戲正,隱沒人間苦衷亦有意思,係尾段打得太耐又重複係咁撞撞撞,似UFO末日災難片…
船頭尺 發表於 27-6-2013 09:27 PM

鬼佬爛仔交,當然無SPL咁正啦。
套超人悟錯,視角正主角愈望愈順眼,不過最尾打太耐!而家只係期待ht 真係改下個身型,實在太肥美 ...
xxhongxx 發表於 27-6-2013 09:59 PM

超同意,希望ht從善如流,長做長有。 亦唔希望有盲目ht教徒挑駡戰。
小弟一出就入左,不過睇番電影設定同果body隻色,胸口s差好遠,不過頭雕無得輸:35:
回復  BigOil

唔係完全唔滿意,係肥肶啫。你當Ht係裝修師傅,我係客,講清楚要求好正 ...
darknight 發表於 27-6-2013 06:16 PM

CHING可以唔使理佢啦, 人地话只野肥或者HT唔好佢就小人架啦,  系E个版佢成日系度扮教父教人买HT就要博, 唔中意博就唔好订, 订左博输左就要认命...又估到HT一定会将只superman改瘦成个先知咁:34:
回復 41# darknight

係呀超人從來都係無咩特色同配備既英雄人物,只有死打,不過今次飛行既速度表達超強!班歹角亦冇咩絕技…其實係一班高科技&#21874;既近似人類外星人>.<