Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 睇完Man of Steel 會死心塌地去訂請舉手 (含劇透)

回復 10# BigOil

唔係完全唔滿意,係肥肶啫。你當Ht係裝修師傅,我係客,講清楚要求好正常。 無人話ht一味衰;也無人一味啱曬。 玩玩具唔洗又要鋒火舌戰吧?
好多場打鬥連人物都係用CG造出來,感覺好似電子遊戲,兩個公仔係度打交.....超人係兒時最愛,但而家反而興趣不大。
星期六先睇:$
但係我幾鍾意新超人個外型設計,所以訂左,不過希望H記改改條粗肶:34:

回復 14# 廣闊的宇宙

果然係廣濶的宇宙,銀包也很廣闊!多謝大大靚相!
回復 17# numan123

不過唔清楚有唔清楚嘅真實,好似講佢飛咁用振振鏡頭,很好的表達手法。 以前飛時清清楚楚又唔太真。 當然打鬥比transformer 1清楚好多,老變一似兩舊𢲡埋一齊嘅八掛雜誌!
回復 18# 上帝

同意呢,底褲著出面或當面褲真係outdated!
頭像被屏蔽
回復 22# batmaniac

佢老豆咁死先意外嘛,不過唔係為救人,係為狗死多膠餘,幾大為女死啦!
女主角用錢買番梨? 定係超真實系?! 因為the darknight 個女角rachael都樣衰到爆!一早用貓女唔洗煩!
頭像被屏蔽
氦星爆炸之后一野就到超人成年,剧情跳跃太快
之后d童年描述都是作为回忆片段穿插,有d唔连贯咯
打斗好龙珠feel

我睇完都系冇订,1是觉得HT做得唔好,2是2014年就有第二集了,so~
回復 24# batmaniac

同意,無樣無身材唔知重嘜!
回復 25# weio_o

呢個都係犯駁位,成班行街星人冰封假死味得囉? 點解近乎死刑變活路嘅?
啱啱睇咗Imax 版,音嚮同視覺都超正!
之前網上抽中咗但無去落訂,因HT 嗰隻下身真係好唔得!
雖然超鐘意呢套戲,但見戲院門口隻1:1 個身形都靚過隻HT 好多好多,
如果睇版已經唔滿意個身形但都照訂而希望HT 之後會改版的話....
咁不如等HT 真係會改先算, or 等第二集隻ver 2
套戲好正,將來出碟一定第一時間入手。
新超人睇睇下都幾靚仔,有佢魅力!{:2_246:}