Toysdaily 玩具日報

查看: 13720|回復: 58

[ENTERBAY] [官圖] 大帝降臨!!!

"賀NBA總決賽第7戰,熱火在詹姆斯的带领下攻破馬刺夺冠卫冕,成功夺得年度 NBA總冠軍。ENTERBAY正式推出万众期待詹姆斯蜡像级人偶见证奇迹时刻让您将冠军巨星带回家。詹姆斯人偶将会在我们上海旗舰店首发,敬请关注消息发布。"
今次又係VIP /$3500入會優先預定:57:
就咁睇整體唔錯,不過靜止擺笑樣或O咀好似好怪
O咀樣唔係大似
好正,一邊出籃球,一邊出足球,
賣身都唔掂喎~:73:
都係嗰句,搞好啲qc先啦唔該
上年隻kobe 好似$12xx?
呢隻幾銀?
回復 5# samuel2

厳格的黎講、搞好啲個「Body素体」先啦。Bill係自己Facebook仲敢講「What is Love」...
    LBJ在自己完成一次攻勢之後,無論得分與否,他都會向球 證打手勢,委屈的表情標示的仿佛不是「我被犯規為何不吹」自己見到都笑左。
哩個年代沒有其他更突出的球星,比James尼類坦克型球員為NBA裏再佳, 令人希虚...:die:
EB好心吾好甘孤寒啦,比多條Headband會死咩!兩頭雕一Headband。。:45:
今次James都用左Jordan嘅企stand,可能傳聞中嘅Kobe 2.0都只係多個新stand。。。。
好正,一邊出籃球,一邊出足球,
賣身都唔掂喎~
chinam 發表於 22-6-2013 07:00 AM

足球果邊中到正一正:46:
好彩籃球係出JAMES,慳番!! 如果出KD就真係要賣身喇!
各位準備好未..............準備去換貨呀
回復  samuel2

厳格的黎講、搞好啲個「Body素体」先啦。Bill係自己Facebook仲敢講 ...
BatIron 發表於 22-6-2013 09:25 AM

尋日我都好唔䦕心∼∼∼咁既球員都可以拎總冠軍 :56:
各位準備好未..............準備去換貨呀
etsc4344 發表於 22-6-2013 10:14 AM

上幾次啲佐敦都仲未返黎,又可以去換啦 :he:
回復 9# 天碼

Ching,邊到有消息出足球呀?知唔知會出咩人呀?
我都好有興趣:D
足球果邊中到正一正
好彩籃球係出JAMES,慳番!! 如果出KD就真係要賣身喇!
天碼 發表於 22-6-2013 09:32 AM

天碼兄想出邊個呀~
回復 13# waiii

足球第一炮出朗尼喎~