Toysdaily 玩具日報

樓主: chungyuihing

[ENTERBAY] [官圖] 大帝降臨!!!

微笑頭雕似好多, BODY都吸引, 不過1588貴左dd
EB好心吾好甘孤寒啦,比多條Headband會死咩!兩頭雕一Headband。。
今次James都用左Jordan嘅企s ...
天碼 發表於 22-6-2013 09:28 AM

講得啱,headbrand值咩錢,咁都爭一條,似足佢老細,乜都爭d. 另外上海首發係咪因為呃唔到香港人,宜家要揾內地人笨呢。個人覺得O 嘴正面睇唔似,則面還可以,笑樣唔係好得。咁都要賣15xx, Kobe 都唔洗,尼個沒有技術只有衝撞既球員唔值囉,搞好qc 先啦.
尋日我都好唔䦕心∼∼∼咁既球員都可以拎總冠軍
samuel2 發表於 22-6-2013 10:30 AM

同感,spurs 只係輸比自己 。
同感,spurs 只係輸比自己 。
小志強 發表於 22-6-2013 12:25 PM

無錯,其實我覺得呢個Final好多問題哨。
不過點講都好,熱火無Win過馬刺,馬刺只係輸俾自己。
頭像被屏蔽
samuel2 發表於 22-6-2013 01:27 PM

志強兄とSamuel兄都講得好到位!
如果講輸俾邊個既、我会話係輸左比Ray Allen個起死回生既3分。
LBJ係Game6關健時刻既表現可以話係乱78遭、只係2度起手先中個3Pt
係甘見住D坦克型産藍仲要入吾到後向球証遭:38: )真係見到都吾開胃。。。:42:
甘都有得2年覇!LBJ真係要請Allen, M.Miller, 同対方馬刺食飯
講得啱,headbrand值咩錢,咁都爭一條,似足佢老細,乜都爭d. 另外上海首發係咪因為呃唔到香港 ...
小志強 發表於 22-6-2013 12:21 PM

傻Bill唔知有無諗過,今次上海首發QC又出問題,内地嘅朋友唔會同佢咁好氣慢慢同你排隊换件,而係用最直接嘅表達不滿手法......“砸店“來賀佢開張呢?
回復 22# chaplin

好明顕無:38:
傻Bill唔知有無諗過,今次上海首發QC又出問題,内地嘅朋友唔會同佢咁好氣慢慢同你排隊&# ...
chaplin 發表於 22-6-2013 04:22 PM

内地嘅朋友一向表達不滿手法係扒光店內所有物件, 到時BILL妹.......{:1_236:}
回復 18# 小志強

唉:$ 見到DUNCAN大力拍地板個一刻心都酸埋!
samuel2 發表於 22-6-2013 01:27 PM

衰D都要講句

第6場 第4節, D哨不知所謂,

尾段剷入去,打哂手一次都無FOUL過,只要是但FOUL 一次, 馬刺都已經嬴左

明睇人都睇到STERN 做第7場

真心可恥
回復  小志強

唉 見到DUNCAN大力拍地板個一刻心都酸埋!
天碼 發表於 22-6-2013 05:17 PM

唉x2, 歲月不饒人,Duncan 37歲戰至game 7, 真係可以比個playoff mvp佢,更加實至名歸。
衰D都要講句

第6場 第4節, D哨不知所謂,

尾段剷入去,打哂手一次都無FOUL過,只要是但FOUL 一次, ...
lamdog123 發表於 22-6-2013 05:23 PM

師兄講尼d一d都唔衰,playoff咁樣已經唔係第一次,當年kings vs lakers都出現過...{:1_198:}
傻Bill唔知有無諗過,今次上海首發QC又出問題,内地嘅朋友唔會同佢咁好氣慢慢同你排隊&# ...
chaplin 發表於 22-6-2013 04:22 PM

係就好睇,拆完eb招牌,再整個'拆你屋'.
James 個個都話唔買哈哈