Toysdaily 玩具日報

樓主: chungyuihing

[ENTERBAY] [官圖] 大帝降臨!!!

回復 30# BUYIU...耀

我都諗緊買唔買.

我好憎JAMES

買黎都係當一個系列咁儲, 已有JORDAN KOBE

如果真係買,可能買黎俾JORDAN KOBE 踩住佢{:1_208:}
唔鐘意買黎做咩呢?唔通真係千幾蚊買黎打小人咩哈哈
反而我想佢快d出j lin!因為鐘意rockets,下年唔知會嘔會比人trade唉!
見到佢個笑樣就憎!!
對於好似我呢種Jordan 退休後,連NBA都唔睇嘅人,呢隻真係無愛:67:

呢張影得好搞鬼, 第2個頭空中再加條S尾, 四谷怪談咩 :he:

微笑頭雕似好多, BODY都吸引, 不過1588貴左dd
kingdeeking 發表於 22-6-2013 11:48 AM

之前仲有人夠膽估計LBJ 要2K.  想同MJ一樣, 有排都做唔到.
同感,spurs 只係輸比自己 。
小志強 發表於 22-6-2013 12:25 PM

ginobili個敗家仔, 今次拎唔到champion, 呢鑊完全係佢做成, 要負最大問題. 仲有波波, 見佢咁多場唔掂都仲一直俾佢打咁耐都係個問題.
回覆  BUYIU...耀

我都諗緊買唔買.

我好憎JAMES

買黎都係當一個系列咁儲, 已有JORDAN KOBE

如 ...
lamdog123 發表於 22-6-2013 07:45 PM

憎都要買, 同自己d錢咁過唔去?
憎都要買, 同自己d錢咁過唔去?
mj23 發表於 23-6-2013 12:34 AM

其實都幾搞笑。
口口聲聲表態好憎,但又要花錢去買番黎糟蹋。
想買咪買囉,做咩要多多藉口,又話比jordan kobe踩。
ginobili個敗家仔, 今次拎唔到champion, 呢鑊完全係佢做成, 要負最大問題. 仲有波波, 見佢咁多場 ...
mj23 發表於 23-6-2013 12:24 AM

好小老將會咁狀態不隱,又話思鄉又話傷咁,都唔好總決賽先搞尼家野,我真係想duncan 攞champ retire.
志強兄とSamuel兄都講得好到位!
如果講輸俾邊個既、我会話係輸左比Ray Allen個起死 ...
BatIron 發表於 22-6-2013 03:25 PM

所以DANNY GREEN自己去左LBJ個PARTY慶功{:1_224:}
回復 40# 小志強

GAME6一場8個TO,真係唔得佢死
BTW,我憎馬刺又憎熱火,事源上年撐OKC,可惜OKC唔爭氣,而馬刺一向打整體,冇人揹飛,集體負責,戰術為先,無疑波波係NBA中的雀爺,但係最高水平聯賽中,我最唔欣賞尼種打法;我都好憎LBJ,一朝得志,心高氣傲,打體能唔打技術,上年OKC系列,多少對LBJ有改觀。
雖說今年HEAT及LBJ唔係實至名歸,但SPURS都唔見得有幾好,GAME6上半場盡放,力求盡快分勝負,點知下半小鄧體力不繼,MANU失誤頻頻,DG只入得一球3分,完全把握唔到又抵爭?
當然由溜馬SERIES開始,我已經覺得NBA問題哨多得過份,溜馬茅到不似人形,但一直都冇乜點吹,直到GAME7突然收緊尺度,吹死溜馬{:1_225:},我真係睇到O咀
好小老將會咁狀態不隱,又話思鄉又話傷咁,都唔好總決賽先搞尼家野,我真係想duncan 攞champ  ...
小志強 發表於 23-6-2013 02:16 AM

通常老鬼都係呢d時候發揮作用. 佢完全推翻晒, TP同TD拎唔ring到真係好可惜
回復 43# mj23

TD由後MJ時代同Robinson,AJ到同Parker、MG打江山、可以話係一個時代既見証∼輸比LBJ尼D質素既球員、可惜。。可惜。。。。

Manu責任重大、可能引退:42:
回復 43# mj23

TD由後MJ時代同Robinson,AJ到同Parker、MG打江山、可以話係一個時代既見証∼輸比LBJ尼D質素既球員、可惜。。可惜。。。。

Manu責任重大、可能引退:42: