Toysdaily 玩具日報

樓主: chungyuihing

[ENTERBAY] [官圖] 大帝降臨!!!

回復 43# mj23

TD由後MJ時代同Robinson,AJ到同Parker、MG打江山、可以話係一個時代既見証∼輸比LBJ尼D質素既球員、可惜。。可惜。。。。

Manu責任重大、可能引退:42:
Manu真係慘,一沉百踩,有幾多真心係spurs fans,大部份都只係heat or james hater:62:
回復 42# adidas
我個人黎講 以前都唔中意james 都系覺得距系暴力打法 但近依幾年 距已成熟左 處事言論都有進步~講到技術 客觀講啊 投射能力 背身單打都可以話有唔少提升葛 唔再一味依靠身體 講真啊 自上賽季 距好少有展現自己身體能力葛鏡頭 比起騎士個D飛身扣籃少好多

Manu真係慘,一沉百踩,有幾多真心係spurs fans,大部份都只係heat or james hater
BUYIU...耀 發表於 24-6-2013 09:26 AM

唔係james heater, 亦唔係spurs fans, 以波論波,打得差就係打得差, 唔同仲要讚?  就算MJ, 表現好似manu都會一樣咁講.  你睇幾多MJ fans都講佢唔應該再打 wizards, 早排傳佢會再打都一樣好多人講唔好.唔係個個fans都盲目支持.
回覆  adidas
我個人黎講 以前都唔中意james 都系覺得距系暴力打法 但近依幾年 距已成熟左 處事言論都有進 ...
shawn. 發表於 24-6-2013 10:04 AM

佢唔係冇好處, 唔買呢隻figure係因為好簡單, 唔鐘意佢個外型, 幾好波都係咁話.
唔係想拗亦冇得拗啦,只係大家睇波觀點唔同啦,我兩隊都鐘意,就係因為我鐘意團隊籃球,成敗唔會係一人責任
高比點解唔一早出呢D款0既地台!!!
唔係想拗亦冇得拗啦,只係大家睇波觀點唔同啦,我兩隊都鐘意,就係因為我鐘意團隊籃球,成敗唔會係一人責任
BUYIU...耀 發表於 24-6-2013 10:44 PM

成敗唔會係一人責任, 但絕對有機會影響結果. 如果唔係就唔會個個唔同身價,  最起碼佢冇做到應有既責任亦都唔稱職.

我唔係fans 亦唔係hater, 但我都想PK 同TD 拎到戒指.
Manu真係慘,一沉百踩,有幾多真心係spurs fans,大部份都只係heat or james hater
BUYIU...耀 發表於 24-6-2013 09:26 AM

師兄, 又唔係踩MANU既, 以90年代既講法, MANU 同努域斯基層經係'白人希望'. 不過今次發生係FINAL咁關鍵既時刻, 普波域治又揾唔到人頂佢個位... 好難唔怪佢... 我唔係SPURS FANS, 不過個人欣賞Duncan實而不華, 已經好小球員似佢咁, 跟足教練指示, 埸外花邊新聞又小, 老左就轉打法, 真係slam dunk所講, 球員為球隊而存在, 上年已經想佢攞champ然後榮休, 今年攞唔到, 宜家唔知有冇下季...
game 6的應嬴不嬴已心理準備game 7輸,當然見到Duncan最尾拍地板發洩好傷感。
但佢亦嬴過4次冠軍,今次失敗亦唔會損佢係偉大球員,反今次更多人敬佩呢位老將。
同年紀的內線球員,唔退休已偷笑,仲能夠打到咁更絕無僅有。

Heat嬴已係事實,學我咁無視3巨頭,只替Ray Allen、鳥人嬴冠軍開心吧。(阿Q精神):79:
回復 56# 小志強
鄧肯出名就系穩定啦~不過未退役葛 賽後距親自講
game 6的應嬴不嬴已心理準備game 7輸,當然見到Duncan最尾拍地板發洩好傷感。
但佢亦嬴過4次冠軍,今次失敗 ...
ZARD 發表於 25-6-2013 06:33 AM

拍地板發洩睇到我心酸晒!:79:
由佢出道睇到依家需要吾係佢BIG FANS,但佢喺依十幾年都甘強,        絕對係偉大球員!