Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 「奇蹟合金MA-01」機甲艦隊ダイラガーXV﹣報告完成!

我那隻額頭十字都是偏位的,相信是絲印模沒有調好位置!應該有一定數量是這情况。
呢個post真好野...可以見到港產15機質素..最重要係見埋編輯部處理價錢同訂貨移post手法...原來真係大不同....."叻呀":71:
waiting for it still ...................
靚圖, 好post!!

呢隻嘢技術上未必係最top, 但係誠意一定爆燈!
靚圖, 好post!!

呢隻嘢技術上未必係最top, 但係誠意一定爆燈!
MilkyGoGo 發表於 7-6-2013 12:14 AM

非常同意及中肯。

另多謝ching支持。今晚會補圖補文字做完全版。
非常同意及中肯。

你好 發表於 7-6-2013 02:30 PM

好野,有图有字,精彩,多谢晒辛苦晒了,让还未够时间收货的我解下渴
非常同意及中肯。

你好 發表於 7-6-2013 02:30 PM

你好兄,等你好文啊~:77:
我點只等左十幾年.我一路都未曾擁有過.我足足等左差不多三十年啦!!
請問每架車仔個轆都轉到,唔係裝飾嚟呀呵?
等緊多d圖!支持!:love:
期待文字

…………………………………………………………
我印象中有一部機械人腳掌係一架車黎,係咪就係呢部15機,定係仲有另一部?有冇大大知道?
昨晚收工才認真逐件攞出黎合體,才發現中了Sad貨,四架機出了問題,胸機缺了其中一塊紅色長型鑲件,盤骨位機底部缺了兩小車輪,右大腿用作合體盤骨機的扣位機関黐死不能動,左腳踭一開箱已嚴重扭曲變型,足踝關節食實,不能動不能合體腳掌,兼頂到內膠變形,明顯QC極失職。非常傷心!沒好睡,今天第一時間攞埋成箱出去換,冇貨要等兩星期再打去確認有貨先有得換!我的單排好前早攞貨而家反而要拿住箱嘢走幾轉!唔知幾時先有得換,有大愛心情忑忐!愈望愈傷心!如何學習放下?
我自己好怕有呢d問題,對於呢d新生產商,會用睇定d心態,打死頭個幾隻都唔會買,你買得,其實都預左,所以唔好唔開心,等換貨啦,相信佢一定換俾你。

昨晚收工才認真逐件攞出黎合體,才發現中了Sad貨,四架機出了問題,胸機缺了其中一塊紅色長型鑲件,盤 ...
快快 發表於 8-6-2013 03:05 PM
I'm still waiting and still not know when I can get