Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 「奇蹟合金MA-01」機甲艦隊ダイラガーXV﹣報告完成!

回復 46# cwzhongbaba

唔知會唔會係我啲圖upload得太大,我今晚番到屋企會再resize過啲圖,真係唔好意思。

太夜尋晚,好多嘢都未攪得切。

見諒。:64:
回復 46# cwzhongbaba

唔知會唔會係我啲圖upload得太大,我今晚番到屋企會再resize過啲圖,真係唔好意思。

太夜尋晚,好多嘢都未攪得切。

見諒。:64:
OT: 大大 d 圖放 imageshack 會好快爆 bandwidth 而死圖 ... 暫時最好既 link 圖地方我個人覺得係 facebook 或者 skydrive :handshake:
支持樓主正post......真係好正好毒呀...............幾時先有得拎呀............:79:
Thanks Ray文。

OT: 大大 d 圖放 imageshack 會好快爆 bandwidth 而死圖 ... 暫時最好既 link 圖地方我個人覺得係 facebook ...
Vince 發表於 5-6-2013 12:48 PM

謝版主意見,已轉用FB連結(但啲相嘅質素好似差好多咁,尤其係啲色偏哂)

:35:
Thanks Ray文。

OT: 大大 d 圖放 imageshack 會好快爆 bandwidth 而死圖 ... 暫時最好既 link 圖地方我個人覺得係 facebook ...
Vince 發表於 5-6-2013 12:48 PM

謝版主意見,已轉用FB連結(但啲相嘅質素好似差好多咁,尤其係啲色偏哂)

:35:
嘩嘩嘩!!! 正到爆問啊!!但未收到電話叫取貨.........so sad!!!
{:2_314:}
回復 27# benbenben4213

多謝ben兄呀!:handshake:     

回復 28# Dr.AL

多謝支持多謝支持!:58:

感謝大大report及靚相, 但覺得呢隻再版15機好粗糙, 反而兒時嗰隻仲精細點, 這個只為我個人感覺, 如有 ...
bryankai 發表於 5-6-2013 10:53 AM

無錯,誠如我之前所講,細位及技術上,呢隻奇蹟十五機係粗嘅;但外型,誠意及可動等各方面,無得輸。:he:
冇睇開呢板,
都要唻支持下,

{:1_221:}
大師級水準
:71:
冇睇開呢板,
都要唻支持下,

大師級水準
E神 發表於 5-6-2013 01:30 PM

Thanks Support E.

不過你玩嘢呀!?大C Cup水準就有。
我想知有乜缺點?我想睇文字
我想知有乜缺點?我想睇文字
回復  cwzhongbaba

唔知會唔會係我啲圖upload得太大,我今晚番到屋企會再resize過啲圖,真 ...
你好 發表於 5-6-2013 12:40 PM

睇到啦睇到啦,真是眼前一亮!超正超正!你的相片影得好好好好好好呀!谢谢呀,很开心自己订左呀!
睇完相好有衝動去訂番隻:63:
確係好物!!你好兄係咪會有詳細報告呀!!:71: