Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 「奇蹟合金MA-01」機甲艦隊ダイラガーXV﹣報告完成!

吸引的玩具,詳細的介紹,THX!!
真的有點心動,不過看了他們原料使用上的方式,有點擔心強度是否足夠...
回復 1# 你好

ching  or 各位ching,  我個隻做唔到你單腳企的pose是否正常?
BBCC 兄,本身是可踢脚的, 但因之前太多入話腳太實, 無法合體

我只有將腳改鬆少少, 因此已很難再做到
Character兄,我是第二版成盒換的,質量比第一版好,関節緊實。大肶骹合體是有點緊,但合多一次已OK,我收貨了!燒焊減膠改鬆?加膠容易減膠難,是否可省省加返十呢個C改進?抑或保壓可解決?
BBCC 兄,本身是可踢脚的, 但因之前太多入話腳太實, 無法合體

我只有將腳改鬆少少, 因此已很難再做 ...
character 發表於 25-7-2013 09:24 AM

繼續加油!

我只有將腳改鬆少少, 因此已很難再做 ...
character 發表於 25-7-2013 09:24 AM

如果係呢個原因改, 我會寧願唔踢腳而企得穩, 始終成隻咁重要飛踢又唔接受平時太實真係太苛克, 咁違反定律, 連伽里略都搞唔掂啦
回復 183# character

ok~~咁明白了.
剛收了第二版的,唔使換,成功合體了:36: