Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 「奇蹟合金MA-01」機甲艦隊ダイラガーXV﹣報告完成!

Post with heart! Support.
其實有人仲肯攞至少百幾二百萬買個夢想,呢步好艱難,年幾前攞呢舊錢炒樓,今日可能己賺double. 但Character大大勇敢地做(由license/design/production) 。現在的成績是肯定的。
利申:對十五機一般愛,無入
:D     Thanks for your sharing and detailed report!
回復 124# character

Character 兄,可也中了sad貨
1胸口红件缺件
2腰胸合吾到
3頭脛容易分開,是否設計是這样
4左大脾后膠不能收入,不知是設計还是錯用右脾膠件
我的收條無左,可否照樣到代理换,要先退回等通知還是即時可换
Argee,這是一只有诚意的作品,但qc真的表现不佳
Roypoon兄:
2腰胸合吾到

呢個位出模時係差0.5分左右,小心啲出啲力,入到第一次就OK了。
Reissue Post更加讚!:71:

你好兄,你寫得好好!繼續努力呀!TD呢排好悶呀!:78:

回復 140# 常威

多謝威兄鼓勵!:64:

我都覺近排靜少少,希望Summer會好番少少。

回復 136# nela

回復 137# 大丈夫

多謝Ching. :64:

回復 138# roypoon

roy 兄, 你去代理登記,  先登記, 無須帶同問題件. 之後有特別安排
我好想入一隻....但睇返問題都不少....希望有第二版可以修正已知的問題
我啱啱收到孤仔電話,話第一批貨質量未達標,稍後會通知一換一!

咁都得,點可以唔俾讚你!

我真係未見過負責任到咁嘅生產商!

(隻新品換番嚟唔開lu...^_^)
回復 142# character
Character 兄
售后服務很好,剛收到代理电话,主动更换另一只因第二批有改良,但要等電話通知
thanks
也收到代理電話,非常抵讚!安心哂!

就咁睇呢件合金嘅質素真係直迫大廠質素,QC冇買就唔知,只見到額頭位十字唔置中。其實呢款合金係咪攞咗日本拉臣呢?
我啱啱收到孤仔電話,話第一批貨質量未達標,稍後會通知一換一!

咁都得,點可以唔俾讚你! ...
你好 發表於 9-6-2013 03:25 PM

非常負責任的生產商!
小弟見識少(話明見識少,要駡要挿请便呀喂),MP這種待客態度在本地不要说绝種,由我開始玩具到現跟本就没听過華人玩具生产商做:要做夢不要住香港!

一定有人会説character兄你根本不懂做生意,但亦会有人话具備這風範才配成大厰,企稳呀!

忘了多谢你好兄写E篇熱血稿5好意思,thank you!
回復 1# 你好

多謝師兄詳細分享! {:3_137:}