Toysdaily 玩具日報

查看: 50779|回復: 183

[其他] 一隻既不好玩,亦物非所值的GFF1002 MRX-009重高達(p.7 加3張鬆郁濛)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

重高達你知道嗎?

你一點都不好玩,如果好玩..為何同好們沒有關於你的新POST?為何人人都不願開盒同你影相出報告?

如果你是物超所值..為何只有要求你賤價的POST?難道我們這些資深玩家會CHEAP到為了區區果一佰幾拾元而要和你斤斤計較嗎?…答案很簡單:你定價根本太高..不要當玩家們是白痴好了!!

你睇你跟初版的QC幾乎是一樣,上色不能再精準一些嗎?滲線可以多些嗎?水貼再SHARP小小好唔好?合金再多一D得唔得?…一點進步都沒有..不要當玩家們是傻吧!

亦聽說你是玩具界中的神物,我可不同意..如是神物.為何當你復刻時,人人都可以輕易擁有時而不珍惜..??!!請別以為我們一眾玩家是盲的!!

結論: GFF1002MRX-009重高達..你只是一隻既不好玩,亦物非所值的玩具矣!你自己點討吓LA!!  CC

請問呢隻GFF 係咪1:144? 定NON-SCALE? 如果平, 我想放佢同RG Z, Mk2 擺埋一齊...
頭像被屏蔽
曲線post???????:36:
請問呢隻GFF 係咪1:144? 定NON-SCALE? 如果平, 我想放佢同RG Z, Mk2 擺埋一齊...
Noctilux 發表於 23-5-2013 03:50 PM

呢隻嘢成27cm高。
沒辦法 重高達設定就是這個樣子,沒什麼太多的武裝
賣點就是大隻、價格平

要把玩MIA 比較不會心疼
回復 5# gazza1211

但卻是1/144的...:77:
睇完標題,正諗緊邊個彈得咁兇狠?我玩得好開心
好帖!強

最後一張好有意景, 重高達好像想說:

[別人笑我價太癲,
我笑他人價不穿.]
好曲線下喎。 當年冇入坑,現在買得番黎玩真係幾爽下!
師兄睇開啲,此處變質已久,見某啲師兄積極於情報區留言等插水,希望你此post能獲同等迴響
你仲敢膽死响度出d咁既post?!!:blame:

我果隻仲未到手呀。。。。我對手已經痕死喇。。。:sad:
回復 12# sundaydriver

抵你死la...仲夠膽訂玩具...撻訂la..返亞版又平d架..d人話..:43:

回復 11# fatcheong

始終是人的問題..唔關呢道事既:67:呢條post有人回...算好安慰架la:79:
回復 9# cliffordchan107

不見5毛為個價
    無花無假挫爛田