Toysdaily 玩具日報

[其他] 一隻既不好玩,亦物非所值的GFF1002 MRX-009重高達(p.7 加3張鬆郁濛)

其實係手痕響到作下野,無咩用意既。{:1_208:}

回復  馬仔

何必那麼再意價格,玩玩具開心最重要
總比東西炒高好吧?
til520102 發表於 23-5-2013 07:09 PM
我隻亞版未入手,
居然一來就跳樓,
6年苦等成On狗,
日日跌到無氣抖,
希望亞版快到手,
玩到佢爛把氣 ...
馬仔 發表於 23-5-2013 06:43 PM

好句好句~
樓主,自己覺得好咪得囉,乜要人話隻玩具好玩你先覺?如果你隻重高有靈性應該會啟動自爆都唔比你玩!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

重高達你知道嗎?

你一點都不好玩,如果好玩..為何同好們沒有 ...
老文 發表於 23-5-2013 03:41 PM

最後的cc很有意思....哈:DD
我刚刚想po上来 还在照相 今天才到的再版 跟初版比较 真是保留水准啊
樓主好似有少少執著喇, 我有開盒玩啊, 不過就無影相放上黎分享, 但咁唔代表我地唔鐘意重高既, 講真隻野真係無乜野玩, 除左變形之外, 不過隻野既賣點係夠大隻, 上色超水準, 我諗隻野再放十年之後同到時既高達玩具比較都唔會太差, 個人覺得真係神物之一:love:
樓主好圖好post!!

重高達實在出得太差喇, 我隻香港版電鍍咁多年都唔可以做到百份百無氧化, 質量唔得!! {:2_292:}

隻復刻版又因為忙未有時間去拎, 搞到我日掛夜掛......{:2_241:}

重要咁貴, 真係唔好買呀! {:2_271:}
睇到咁嘅巨無霸造型就知道呢一隻無乜可動性啦,我買完全係拿離擺,反正我就覺得抵了,1003如果再版我都要買,我覺得呢隻嘢如果出R魂我覺得分分鐘貴過呢個價都有份。
CHING寫到咁盡好容易會.....主要都係睇個人心態啦:42:
我又覺得OK喎, 不過現價都唔平..

ADD TO TT重高達

有合金有變型全塗裝又大隻,依個價錢真係唔算貴...
比起依家Ka系robot 魂隻隻魂限貴到死,重要水貼要自己貼,馬上覺得隻重高真係好值
呢個post真係發人心醒....{:2_297:}
再販既舊野,無人分享都正常,
睇唔過眼咪出多d post 囉
:67:非常認同樓主所講,呢隻大舊衰一d都唔好玩!

:73:不過加埋隻RG MK2就唔同lu~~~~~~抽下水先~~~~~~:43:

:x比頭兩頁笑死~~
:handshake:呢到d師兄文又玩得又好彩真:71: