Toysdaily 玩具日報

[其他] 一隻既不好玩,亦物非所值的GFF1002 MRX-009重高達(p.7 加3張鬆郁濛)

回復 135# gundammsz010

個人覺得呢隻除了價錢同盒底證紙會有分別之外...其餘用料質素qc都會係100%一樣:77:

回復 1# 老文
今次上嚟要支持下老文大大,好耐都冇在日報upload相,真係幾乎唔識...{:1_240:}
要毒下大大快快入MKII.:34:
唔知點解每次睇MKII嘅樣就好似0083嘅 GP-02 咁惡...:69:

回復 137# 嘉朮美

做乜咁耐唔上來.....原來你2隻重高都有...洗唔洗咁毒呀?隻009你影得好靚,仲見得番對眼..勁呀......不過mark2我諗唔會買了.....因為屋企都無乜位lu...多d上來吹水la..呢排呢道多左好多正常人..攪到我呢d痴線佬無晒同伴...好慘呀!!!{:1_214:}
回復 138# 老文

其實果兩隻重高已入手好耐,至於本來都想入埋令版 MKI ,但後來知道之時,已炒價,所以放棄咗.:help:
本來已一早要放上毒師兄,但我嘅photobucket又好似有問題,換去picasa,但picasa又壓縮相質,好彩頭先突然諗起有tumblr,放上tumblr之後,相質唔同咗~{:1_220:}

哈哈,放心啦,仲有好多痴線佬仲會上嚟~:he::77::34::x
回復  嘉朮美

做乜咁耐唔上來.....原來你2隻重高都有...洗唔洗咁毒呀?隻009你影得好靚,仲見得番對 ...
老文 發表於 10-6-2013 11:31 AM

d痴綫佬而家應該食咗藥瞓緊午覺, 我都食咗但瞓唔著, 所以先得閒上黎吹水,
老文你又食咗未呀? 夠鐘啦~~:^
回復 140# cliffordchan107

我d藥...過晒期了...不過見仲有...都仲食緊架....:p
回復  cliffordchan107

我d藥...過晒期了...不過見仲有...都仲食緊架....
老文 發表於 10-6-2013 04:43 PM

你問我吖嘛, 我個d多到可以用黎砌牆~~{:1_222:}
話時話, 白色個粒好苦, 粉紅個粒就甜甜地, 有咬口~~
回復 142# cliffordchan107

我果d同你果d啱啱掉轉..粉紅色個粒好苦, 白色個粒就甜甜地, 有咬口~~  :sad:

我果d同你果d啱啱掉轉..粉紅色個粒好苦, 白色個粒就甜甜地,  ...
老文 發表於 10-6-2013 05:03 PM

我諗我地除咗精神科, 是但一個要睇埋'耳鼻喉科', 味覺可能出咗問題~~{:1_224:}
回復 144# cliffordchan107

有無得幫手睇"婦科"..有的話..預埋我:(

有無得幫手睇"婦科"..有的話..預埋我
老文 發表於 10-6-2013 05:24 PM

我想睇'撫'科多d~~:p
各位師兄,頑皮仔帶頭劈到7魚四,有興趣就去碰下運氣
哼~作哂文回你…
你當睇唔到…
鬧下都要啦,哼~{:1_207:}
{:1_197:}我終於入左了....
回復 136# 老文

當然一樣,同一個模出,至於qc就要視乎閣下運氣