Toysdaily 玩具日報

[其他] 一隻既不好玩,亦物非所值的GFF1002 MRX-009重高達(p.7 加3張鬆郁濛)

媽的...係澳門過黎諗住7字頭入手...點知已經去到8字尾:72:
完全超出預算{:1_229:}
入手不能...咁貴番到黎實比人插{:1_222:}
re-issue is reasonable price so I am considering it.
回復  cergo

要咁麻煩個朋友先省果百零蚊, 我寧願香港買好過了.......

我入8舊, 預左亞版會平, 不 ...
GUNGUN 發表於 25-5-2013 01:39 AM

對我來講只係打個電話,而且本人不喜歡香港玩具商人既手法,所以就算日版較貴我都係買日版
六魚貴?咁地稱俠應該值幾多?咁貴就七魚放,大把人接!
BigOil 發表於 25-5-2013 01:48 AM

地隱俠我都係3舊幾入,師兄拉埋來講有咩用意?
同埋唔係話高價有市就一定要賣
有自用同投資之分
我屋企比買入時候賺多個double
唔通又要賣?haha
地隱俠我都係3舊幾入,師兄拉埋來講有咩用意?
同埋唔係話高價有市就一定要賣
有自用同投資之分 ...
cergo 發表於 25-5-2013 10:38 AM

咁唯有讚你叻囉!可以咁平買到!可能係暫時全港最平!大把人恨都恨唔到!
回復  cergo

要咁麻煩個朋友先省果百零蚊, 我寧願香港買好過了.......

我入8舊, 預左亞版會平, 不 ...
GUNGUN 發表於 25-5-2013 01:39 AM

其實自己去旅行,都唔會為慳百幾蚊買d香港買到ge嘢,仲要咁大盒!好似慳咗、好平咁,其實揾自己笨。
咁唯有讚你叻囉!可以咁平買到!可能係暫時全港最平!大把人恨都恨唔到!
BigOil 發表於 25-5-2013 01:50 PM

有幾平?有幾叻?學你話都只係爭一百幾十
我一直討論隻野600都唔太值

唔知幾時開始將個波射落去我買得平
老實講 ,我聞到一陣陣酸味,買貴左都唔洗發洩我身上
有師兄問我先照答,唔係為一百幾十曬命
其實自己去旅行,都唔會為慳百幾蚊買d香港買到ge嘢,仲要咁大盒!好似慳咗、好平咁,其實& ...
BigOil 發表於 25-5-2013 02:28 PM

可能師兄比較豪爽,我經常係y拍見好多人講價

一百都要減幾十

呵呵,我也PO一下我的 Psycho Gundam ,感謝樓主好圖
好帖留名,最後都入左但未開黎玩..... 其實全部玩具都係咁{:2_277:},老細幾時先會畀返啲時間我。
非常認同樓主所講,呢隻大舊衰一d都唔好玩!

不過加埋隻RG MK2就唔同lu~~~~~~抽下 ...
常威 發表於 24-5-2013 09:44 AM

威哥仔張"褲浪低下的MKII"有意境!影得好!
回復 29# 馬仔

好句好文!
純抽水:
再販貴左>老闆PK,炒貴晒,唔買(最後有冇追?冇人知)
再販插水>等老闆PK,等佢賤賣,都唔買(沒有最低,只有更低)
至於幾時會買?唔知:38:

所以樓主,隻重高係抵死架,班友係點都唔會買架{:1_203:}
唔理價錢
頂盡呢隻只係出得好既高達完成品
神級稱唔上掛
Btw哂多一百幾十買隻RG z or mk2做情景玩盡佢好過啦
屋企就係無Z系玩具所以無理呢隻