Toysdaily 玩具日報

[其他] 一隻既不好玩,亦物非所值的GFF1002 MRX-009重高達(p.7 加3張鬆郁濛)

重高達楝喺度擺, 不知幾型{:2_250:}
老文兄,好post好post!
重高達楝喺度擺, 不知幾型
x2
For below 1k , it is much better than the MB series
:34:  絶對唔令人期待
回復 44# 常威

呢個配搭真係一絕....我都諗緊要唔要砌番一隻:71:
回復 40# 冬暖夏涼小恐龍
基地好得....也很想攪一個..影相時真實感會強得多:77:
回復 70# hi600gg

睇到dx萬能俠...又令我諗起佢個格納庫..好想將佢地夾埋一齊玩:71:
路過的……
理得佢貴多人一百幾十,我係鍾意呀,吹咩
回復 2# Noctilux

我又抽下水先~

{:1_208:}熱烈祝賀老文既半月經post沖破六大版!!!{:1_226:}
回復 84# rapper2

最愛靚抽....thx:71:
回復 85# sundaydriver

邊有半月呀?一個星期都唔夠....不過原來嘩眾取寵真係有收視的,...唔怪得d乜周刊咁很好賣...寫正面野一定無咁多人睇....hk人:78:
回復  sundaydriver

邊有半月呀?一個星期都唔夠....不過原來嘩眾取寵真係有收視的,...唔怪得d乜周 ...
老文 發表於 28-5-2013 10:03 AM

所以最靚咪哩張囉。。。:78:
回復 88# sundaydriver

sunday大大你果隻到左未呀...?...等緊你d相...:73:
回復  sundaydriver

sunday大大你果隻到左未呀...?...等緊你d相...
老文 發表於 28-5-2013 10:36 AM

啱啱尋日到左!!!!{:1_208:}