Toysdaily 玩具日報

超時空要塞MACROSS 四月份分享

原文章由 cc_hope 於 14-6-2007 12:22 AM 發表
太開心啦~~~~~~~行行下街見到,即買!

有九成新!!冇變黃,白雪雪!!

That is the best VF-1 toy before Yamato 1/48 hit the market..

I think the Bandai HCM is way better than 1/60 Yamato even it is 10+ yrs older!!!
原文章由 裝甲仔 於 13-6-2007 05:19 PM 發表

而家出面訂價都已經返貨價差不多,再跌都去過市問題,心甘命底la,概然再有機會,唔可以再錯失架,好比溝女:$

呢個比喻真係一流:DD
原文章由 cc_hope 於 14-6-2007 04:00 AM 發表

VF-1 M&M = VF-1J紅藍機呀~:shy::shy:

thanks, 突然想唔起...
原文章由 cc_hope 於 14-6-2007 12:22 AM 發表
太開心啦~~~~~~~行行下街見到,即買!

有九成新!!冇變黃,白雪雪!!

http://i86.photobucket.com/albums/k110/mia_killer2000/DSC_4769. ...

想問下個套TOMY係乜來﹖其實我買咁多野都重未見過真身既﹐靠大家既意見我先走去買既。
如果可以的話可否影多D相俾我睇下呢﹖因為我短期內都唔會返香港的。
Thx for sharing

:)
原文章由 vinchan 於 14-6-2007 01:20 PM 發表

想問下個套TOMY係乜來﹖其實我買咁多野都重未見過真身既﹐靠大家既意見我先走去買既。
如果可以的話可否影多D相俾我睇下呢﹖因為我短期內都唔會返香港的。

個套係一SET好正的旦黎架........:*:*
已經斷左市好耐:^
各大大!!! 請問邊到重有1/48 VF-1J (唔知係咪白底單紅線嗰款) + Fast Pack 買呢?? 請問約幾錢??? :o

[ 本文章最後由 T-mac 於 14-6-2007 06:04 PM 編輯 ]
原文章由 MIA_KILLER2000 於 14-6-2007 05:46 PM 發表

個套係一SET好正的旦黎架........:*:*
已經斷左市好耐:^

對盒蛋冇乜信心, 之前1set7隻, 有兩隻都有嚴重問題, 焗住買返兩隻同款, 激死:no:
頭像被屏蔽
原文章由 裝甲仔 於 14-6-2007 06:17 PM 發表
我又影下個山墳先~

:shiny:
強勁, 呢度真係好多勁人!!

相比之下, 小弟o既收藏只係九牛一毛:cool:
原文章由 T-mac 於 14/6/07 05:58 PM 發表
各大大!!! 請問邊到重有1/48 VF-1J

you can't find it in the shops now.  last time i saw it selling at around 16XX in yahoo..

[ 本文章最後由 santa 於 14-6-2007 06:52 PM 編輯 ]
頭像被屏蔽
原文章由 裝甲仔 於 14/6/07 06:50 PM 發表

之前見皆旺3/f有~

really? how much?
原文章由 santa 於 14-6-2007 06:48 PM 發表
原文章由 T-mac 於 14/6/07 05:58 PM 發表
各大大!!! 請問邊到重有1/48 VF-1J (唔知係咪白底單紅線

tdma 4/f & 牛扒商場都近排都見過喎