Toysdaily 玩具日報

超時空要塞MACROSS 四月份分享

原文章由 OST 於 12-6-2007 10:26 AM 發表

當年劇場版係香港上畫我都有入場睇:shy:

我都有去睇呀~~~
果次係我第一次係戲院睇動畫!
原文章由 cc_hope 於 11-6-2007 11:23 PM 發表

所以YAMATO其實超醒!知道超時空迷都有經濟能力,專出貴野!
平均當年係亞視睇tv版的今年都就快30啦~:cool::cool:

yamato真係幾好賺, 同一個模只係換過個頭(A/J/S), 油過d色, 再換埋過package, 又可以當唔同款咁賣, 不過講真, yamato d質素我覺得唔錯, 雖然價錢唔平, 但係都要俾佢啦:shy:

溫馨提示 - [size=-24]鴉烏出現1/48劈價潮, 請留意:shy:
原文章由 cc_hope 於 12-6-2007 10:35 AM 發表

我都有去睇呀~~~
果次係我第一次係戲院睇動畫!

yeah, give me 5:)

完場o個陣播陳慧閑 (真情流露), 不過因為本身首歌好聽, 陳慧閑唱歌又唔錯, 所以中文版詞都幾好聽:)
頭像被屏蔽
原文章由 裝甲仔 於 12-6-2007 11:03 AM 發表

佢個design係值,同埋佢D膠料冇變黄,呢下抵讚,加上佢始終不及gundam咁多客,佢定價高係可以理解:!

上色同品質都唔錯, 1/48簡直係巔峰之作, 一分錢一分貨:)
原文章由 cc_hope 於 12-6-2007 10:34 AM 發表

何文田八達?

No no no, it was located near the 7-11 opposite CTMA this day.... may be it is called "pak kei".... can't remember correclty....
頭像被屏蔽
出Regult就好喇!:shy:
頭像被屏蔽
原文章由 裝甲仔 於 12-6-2007 12:21 PM 發表

乜係Regult?

Are you a 原祖 Macross fan?
祖拿達軍既戰鬥囊!:^
原文章由 darkvalkyrie 於 11-6-2007 07:39 PM 發表

Because I cannot find the stand-alone Ghost booster (VF-0A gift set version).:no:
Have no choice but to buy the gift set lor :sad:

其實我唔係好明白你講既野...:?
頭像被屏蔽
原文章由 裝甲仔 於 12-6-2007 12:18 PM 發表

好想佢出D敵方機体,凈係出過1/60婦人機咁大把:blame:

我最想佢出大大隻o既"馬戈斯", o岩o岩出果隻細成咁, 完全冇胃口, 仲要咁貴, 起碼都出隻大過1/48韋基利先會考慮買, 如果真係有咁大隻, 貴d我都覺得值:shy:
原文章由 裝甲仔 於 12-6-2007 12:18 PM 發表

好想佢出D敵方機体,凈係出過1/60婦人機咁大把:blame:

我最想佢出大大隻o既"馬戈斯", o岩o岩出果隻細成咁, 完全冇胃口, 仲要咁貴, 起碼都出隻大過1/48韋基利先會考慮買, 如果真係有咁大隻, 貴d我都覺得值:shy:

sorry, 部電腦short左, 係咁重覆出post, sorry sorry:shy:

[ 本文章最後由 OST 於 12-6-2007 12:47 PM 編輯 ]