Toysdaily 玩具日報

超時空要塞MACROSS 四月份分享

原文章由 裝甲仔 於 13-6-2007 05:21 PM 發表

YF-19 Boxset我仲考慮,又未知有乜大改良,不過啱啱玩斷右手手指,唔通冥冥中,自有........YF-19 :sad:

" 柿崎速雄:
新套裝推出會連帶平p機頸折合結構,令變型更方便容易,因現有版本好易響變型時做成破損.
腳步起落架不能向左右張開及gunpod ”歪炮”問題亦響新版本內一拼修正. "

Do you have the above problem with yours?
原文章由 GRAW 於 13-6-2007 05:49 PM 發表

" 柿崎速雄:
新套裝推出會連帶平p機頸折合結構,令變型更方便容易,因現有版本好易響變型時做成破損.
腳步起落架不能向左右張開及gunpod ”歪炮”問題亦響新版本內一拼修正. "

Do yo ...

must have, is standard problem:no:
Brother, in where pre-order Marcoss 1/48 or 60 ho lei?
i afraid to po in boat, also afraid to po, and i dont buy toy in specific shop so i cant find a "close re;lation shop", so brother can gice me suggestion ma? or no need to po (i mean red & blue)? cos other macross can buy currently..thx
原文章由 vinchan 於 13/6/07 02:42 PM 發表

我都知我買得多。。。但係隻紅﹐藍機真係好似唔買唔得

:love:

係咁俾你地毒我。。。我真係忍唔住。。。死就死啦
睇下邊個可以靜雞雞幫我訂先

唔該大家幫我:o

i have pm you a website.  But personally i have not tried it before and so i have no idea of its reliability.
原文章由 GRAW 於 13/6/07 03:57 PM 發表
Jun YF-19 Boxset
July SV-51 Black
Aug VF-1 M&M
Oct SV-51 Red
.....

when will they issue the Max 1S, TV Max 1A, TV Kakizaki 1A... :no:

今天興奮一入!!!!!!!!

太開心啦~~~~~~~行行下街見到,即買!

有九成新!!冇變黃,白雪雪!!

想買好耐,但之前係丫烏見到個價唔多合理......而家終於買到啦!價錢仲.......哈哈哈哈哈~~

[ 本文章最後由 cc_hope 於 14-6-2007 12:36 AM 編輯 ]
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原文章由 裝甲仔 於 14-6-2007 12:54 AM 發表

等bandai出hcm pro完全變型,8cm高,佢出到$800都買:DD

但唔知等到何時..............25週年啦,希望除左yamato外,寄望其他廠今年都有產品出啦:o:o
不過好似話山口式有份~~:):)
頭像被屏蔽
原文章由 GRAW 於 13-6-2007 03:57 PM 發表
Jun YF-19 Boxset
July SV-51 Black
Aug VF-1 M&M
Oct SV-51 Red
.....

請問大大VF-1 M&M 係咩黎架?
頭像被屏蔽
原文章由 cc_hope 於 14-6-2007 12:22 AM 發表
太開心啦~~~~~~~行行下街見到,即買!

有九成新!!冇變黃,白雪雪!!

:shiny::shiny::shiny.:嘩~~ 正野:)
原文章由 Boxster 於 14-6-2007 01:56 AM 發表

請問大大VF-1 M&M 係咩黎架?

VF-1 M&M = VF-1J紅藍機呀~:shy::shy:
原文章由 cc_hope 於 14-6-2007 04:00 AM 發表

VF-1 M&M = VF-1J紅藍機呀~:shy::shy:

correct!!

Max & Milia