Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 Robocop 預告 (內地已開訂,內含頭雕圖及link)

因侯活還算是一個喜歡人偶又有品味的,**?只懂自我陶醉所謂「垃」像級頭雕,我喜鐵甲,亦喜18寸,偏偏被其 ...
交叉人 發表於 27-1-2014 06:34 PM

師兄你咁講又刻薄咗d..eb起碼都用咗心機研究電子野…明知唔夠ht玩,eb都想係另一方面發圍,只不過做得唔夠完善姐!
回復 500# wing1123

愛之深,恨之切,恨鐵不成鋼,反觀3a,專心舊化、機械,我敢講如果舊化、機械,3a絕對是領先者

睇完片後……真好!!放心曬!唔洗理可以無視這隻高科技鐵甲威龍!!
重點係隻野二頭唔到岸,乜都差D……如係咁不如把所有電子野都不要!把裝甲改用合金做好過啦!
見到果啲電子郁動個人感覺反而令件貨降咗格,3K內都尚可一入
原本期待好似電影中腳甲打開槍架彈出,而家連打開方式都唔同
成個感覺有啲似好舊果啲港產電動兔仔,爬梯消防員果類玩具
玩果時亦要因為哩啲設備要就住就住,可動性未知會唔會受影響
哩個價錢如果係大部份係合金造都仲會考慮,而家......:unhappy:
大腿嗰個位咁開法不如唔好開,低能~
轉轉頭,大腿開一嘢,幾聲音效.......
廿年前都淨係可以吸引六歲以下嘅細路架咋

回復 499# 交叉人

垃像級,bill冇講錯,
因為眼睇大部份一比一垃像    ,跟本唔似真人,仲好肉酸。。

另外睇左YouTube,呢隻的高科技真係。。。
真係全部高科技唔加,賣番平的,相信更多玩家會入手{:1_228:}
其實兩隻都好正,不過eb個隻太貴了,心理關口克服唔到,始終我亦冇強國人咁多錢洗。
電子開合個的完全沒興趣..個嘴唔夠ht似..隻腳好似太直太長..應該粗得黎係有線條架..接受唔到美形左..飛行器 ...
sorsor 發表於 27-1-2014 02:03 PM

EB美形左, 好少有。