Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 Robocop 預告 (內地已開訂,內含頭雕圖及link)

回復 403# mushroom

佢塊「戰損」令我想起pi mark42,真係紙咁薄,好在見到實物,否則中招

如果買呢隻,要預備俾多好多錢,最終只display基本+peter咀
我欣賞EB不設落訂
mushroom 發表於 23-1-2014 08:53 PM

你知唔知佢唔夠HT打先出呢招?

HT唔係打EB既產品真係冇咁正,當HT追殺EB時既產品係正D.......

佢咁攪HT冇得同佢正面打,HT出少好多十二成功力既12吋,損失既係我地......

所以我係想EB長長久久咁生存落去,直到HT唔打佢為止.......
回復 405# mj23

叫個唔識足球唔睇足球的人黎做班主就係咁攪笑,用錢買球星但又唔知點用,一味好大喜功,還看3a3零吧
你知唔知佢唔夠HT打先出呢招?

HT唔係打EB既產品真係冇咁正,當HT追殺EB時既產品係正D.......
...
neo.L 發表於 24-1-2014 12:30 AM

我知, 我由小龍就睇EB , 經過風雲事件……………………

今次如沐有落訂, 就喊都無謂。

其實都值二千五的。
竟然睇得出3個咀型係兩個唔同既人,真係自我感覺良好⋯
回復 407# 赤武神

One license for 2 different actors..... good deal!
其實有兩個係peter個嘴,第三集個主角個好嘴唇好薄ga

第一同第二個咀係Peter 冇錯⋯呢兩個嘴算係做 ...
赤武神 發表於 23-1-2014 11:31 PM

第2個都係唔似. 可能係相問題, 之前見佢post出黎既test, 反而仲有幾分似, 但張相係冇呢張咁清楚.

比較接近既角度, 透視唔一樣就預咗唔會百分百準. 一張係Robocop, 一張係robocop 3
胸甲同上臂既比例兩張圖都幾唔同.

話時話, 如果係robocop 3, 應該要有啲偏少少藍同紫.

頭OK~但快子腳~HT幾時出個人頭黎睇下~
個戰損位 好似ht個隻好d 
如果佢唔係USD500, 大約3千頭HKD我就會買. 因為人頭對我來說可有可無, 我都係笠住個mask咁display佢, 所以跟R1定R3演員對我無咩所謂. 反而有飛行器我就好喜歡, 因為雖然R3故事真係麻麻, 但記得細細個時睇到robocop識飛就覺得佢好型~ 因此唔多唔少有d情意結~~~ 而且有飛行器造型的figure唔多, NECA好似無出過? HT有出不過就已經是N年前的產品了.
講多好無謂,有實物睇先算,到時大家即刻收口,無人敢提同買。
其實唔計價錢, 真人樣, 是一件好物來的

對於想儲齊三集的 Robocops fans 來說, 是一個好機會。
竟然睇得出3個咀型係兩個唔同既人,真係自我感覺良好⋯
uno12121 發表於 24-1-2014 01:24 AM

作為ROBOCOP FANS,好易睇得出....我睇外國FORUM COMMENTS都係一樣
咀始終係人既一個易認既特徵
其實唔計價錢, 真人樣, 是一件好物來的
對於想儲齊三集的 Robocops fans 來說, 是一個好機會。
mushroom 發表於 24-1-2014 12:06 PM

至少市面上唔會找到一隻同級既1/4 robocop
無全身正面相:36: