Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 Robocop 預告 (內地已開訂,內含頭雕圖及link)

兩間香港公司,為左掠多d水根本就放棄左同無視左原生地既香港。
大陸d人夠豪手筆夠大...過年前更鬆手。

香港地咁細既地方比到4k去買一隻咁大既玩具時候....
我負擔唔起
頭雕好像不是Peter...
頭雕好像不是Peter...
交叉人 發表於 23-1-2014 01:08 PM

我估係佢, 只係對眼做得唔似。

不過做得好有真實感
今朝見到霆鋒同樂仔實物圖,立即放棄,一心一意等Robocop!!
但點解新果幾張圖個咀好似無咁似...
HT 個咀型比較似喎...
不過配件,上色,可玩性的確係正!
但RMB$3300 = HK$4200,好貴... 係咪又搞團購扮折頭懶係平咁?
有幾多師兄捨得入...??
一間廠出既product, 只希望出一個version就係 the best version, 包哂人樣, 換咀, 飛行pack, etc 集大成於一 ...
shingo_y2k 發表於 9-12-2013 08:19 PM

一間廠出 Jordan 23, 45,  home, away, third away  - >  真係集大成於一身

回復 350# 交叉人

真人樣唔多似, 所以幅幅圖唔係高炒就係低炒... 不過有飛行器加電動部件等, 等睇圖。HT可能留番飛行器作下款之用。
回復  交叉人

真人樣唔多似, 所以幅幅圖唔係高炒就係低炒... 不過有飛行器加電動部件等, 等睇圖。HT可能 ...
chankb 發表於 23-1-2014 02:11 PM

唯有寄望HT……………

EB好少頭雕失手。   唔知係咪3D printing 累事。
$4200我留比HT好過:43:pass
EB 1/4 單丁已經貴, 仲要加配件, 謂百上加斤.:70:
$4200我留比HT好過pass
wing1123 發表於 23-1-2014 02:31 PM

買兩盒HT

………………………
回復 348# audiokids

ME TOO !{:1_208:}
壞了腦袋嗎?3200RMB。。。。。
我諗遲d 出過非電動平價版。

不過如果袓國清晒貨, 就不用了。
講真買EB野真係又貴又癈,一陣D關節又好似左敦咁軟就真係攪笑........

自從笑面龍後已經放棄呢間野,佢而家既存在價值只係鼓勵HT出好野整死佢.....

支持吓3零,3A出既野好過,等緊WALKING DEAD....
我有2隻EB 1/4, 一隻T-800, 一隻batman, 到現在都無事 (touch wood) 不過1/6真係未買過. 感覺1/4品質都OK, 我就唔會要求擺10年都唔會變果種, 唔好無啦啦斷手斷腳都OK了. 呢隻問心都有興趣, 不過真係要睇下幾錢先, 佢越遲公報我越細機會買, 因為可能已經買o左其他野了~
真人頭真係似第3集嗰個多D