Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 Robocop 預告 (內地已開訂,內含頭雕圖及link)

有埋可動手指就完美了{:2_305:}
回復 394# solarlord2001

竟然冇可動手指。。。。 {:1_222:}
噢,加埋定價,半放棄狀態了,早叫標野唔好嘥錢係唔等駛的地方喇,如果三千樓下都諗諗,寧不要飛行器、什麼電子零件等等,又要多隻幾牛,沖破自己承受的底線,失望

Ht又會唔會出1/4?1/6都慘情,1/4微乎其微吧
估唔到係咁

好在訂了HT

無諗過買唔到第一集版權。
又一次證明標野根本唔識電影、人偶,純粹自我陶醉自己所謂「垃」像級頭雕,點解官圖影到d動作都係咁衰都收貨?有無睇過套戲?知唔知咩叫可動人偶?希望不會是t1000後另一佳作,t1000簡直是零提起,好似得一個ching貼一張圖罷了
回復 397# mushroom

我都係咁諗^_^
慳返幾千過年洗,價錢同質素成反比,點買:53:
{:1_222:}{:1_222:}

請快點公佈香港區售價同發售日,點都會想第一時間購入!
四千我都預左,希望現在少d人有興趣咁首發我會買得輕鬆d..
Hottoy就神早訂左等出,同希望快d有BD版睇
回復  mushroom

我都係咁諗^_^
交叉人 發表於 23-1-2014 10:56 PM

其實EB件貨未必差, 只係我地的情意結不在第三集。
其實EB件貨未必差, 只係我地的情意結不在第三集。
mushroom 發表於 23-1-2014 11:20 PM

好在隻figure唔計飛行器同第三集真人頭,唔似第三集。因為個咀反而係Peter weller個厚咀
其實如果抽走飛行器同個人頭,用番ROBOCOP個名,大家唔會咁反感。就因ROBOCOP3個名

呢張隻手同大脾肥到....

第一張扭腰扭到好奇怪.  啲相影得真係好差, retouch得over曬, 完全唔吸引.

手腳太肥都可以等埋實物, 一見個咀出事, 原來真係唔係peter, 係第3集, 當堂可以死心放棄.

之前個巴打話賣張HT單賣唔出, 俾在係我, 我就覺得好彩賣唔出就真.

老細之前仲講" 唔買你走寶,但我沒損失∼講完"
雖然唔係Peter Weller的確可惜,但係個真人頭雕真係做得幾似果位演員。:67:

其實有兩個係peter個嘴,第三集個主角個好嘴唇好薄ga

第一同第二個咀係Peter 冇錯⋯呢兩個嘴算係做得比hottoy好少少

另外電影中手腳係真係粗,搵下劇照睇吧
好在隻figure唔計飛行器同第三集真人頭,唔似第三集。因為個咀反而係Peter weller個厚咀
其實如果抽走飛 ...
赤武神 發表於 23-1-2014 11:25 PM

之前未有真人樣, 大家都話似。

咁就算係真人樣, 都係暫時最像真的人樣。