Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 Robocop 預告 (內地已開訂,內含頭雕圖及link)

Neca18吋果隻起起起起低:71:同EB呢隻比:59:

現在最關心係究竟香港幾時有得賣(會唔會新年前買到),同埋初回送既robocop2戰損頭香港有冇份..
NECA果隻平都冇用,接受唔到個做型

PS.enterbay香港店29號開始休息,唔通真係唔鬼在新年前在香港賣??失望..想比錢你賺都唔得

剛睇完評語先知這隻1:4可動figure嘅人形頭雕係不可動的, 吾好講望上或下, 就算想左右都吾得. 不如平一千吾要啲電子野好過la.
Bill :無有錯,I dont care HK market!!!
Bill:"强國人民閒閒地揹一大袋人仔一次過幫我掃一百隻!!香港人得唔得先!!??“
“我為人仔服務!!““only
Bill:"Hk guy pay visa,strong man pay RMB cash!!!!!!"
回復 486# 赤武神

問左EB 職員, HK 要2月中打後...
頭先EB淘寶又搞左個ON9 o既12:00PM 秒殺現貨, RMB3288, 一陣就無晒...
D 強國人真係好鬼有錢, 自問無得比...:38:
回復 491# mars_bit

totally agree!!! just made for Strong man, hahahahaaa

than I can only support Hottoys lu~~~~
我地呢尐普通人,都係玩一比六算啦,而家仲有平單執,無奶由同人供車供樓。
電子開合個的完全沒興趣..個嘴唔夠ht似..隻腳好似太直太長..應該粗得黎係有線條架..接受唔到美形左..飛行器同大支槍可以無..唔係重點..不是合金..太貴喇...

Hottoys如果出 Battle Version 能做到可開關後腦就正~~~~~

就咁比效Hottoys顏色好過Enterbay!!!

官圖黎講Hottoys果隻真係影得好靚無論動作各樣,色水黎講我都認為係Hottoys果隻到位
因侯活還算是一個喜歡人偶又有品味的,**?只懂自我陶醉所謂「垃」像級頭雕,我喜鐵甲,亦喜18寸,偏偏被其遭蹋,未學行先學走,攪什麼電子,怡笑大方,憤怒了