Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 【第7屆「玩物好相」玩具攝影比賽】(10/12入圍名單公佈!)

圖片SIZE為1280X1024以下,FILE SIZE上限1M
另比賽截止日期暫定6月左右,再容後公佈!
留意大大們可以試下不同特別組別,暫時HT作品最多(即中獎機會少....)比賽都有戰略架∼
{:1_203:}
圖片SIZE為1280X1024以下,FILE SIZE上限1M
另比賽截止日期暫定6月左右,再容後公佈!
留意大大們可以試下 ...
Dick.Po 發表於 15-4-2013 02:35 PM

有dick版主你係度機會梗係細啦{:1_203:}
版主係得玩嫁....{:1_229:}

有dick版主你係度機會梗係細啦
timothy276217 發表於 15-4-2013 05:12 PM
回復 61# Dick.Po
版主大,之前upload 左嘅size 都大過1280x1024, 請問是否需要改番細?如何再上傳新圖?
理論上我每日都會批D圖出的,如果你UPLOAD左但又未SHOW出來即係好可能失敗了,請重新上載吧......:64:
如何upload圖 :
1。首先完全logout。關閉埋視窗。
2。再登入TD。不過唔好log in住。再click 入個link(上 ...
沉默是柑 發表於 15-4-2013 01:54 PM

Thanks for the instructions~

但搞瞭半天還是一樣, IE, Google Chrome 或 Firefox.....login via pop-up link http://www.toysdaily.com/phototoys2013/index.php/welcome 帶我回首頁。 再找回 (上載參賽作品)link click 去還是帶我回到首頁。

...what a merry go round man....am I missing something here?
想問...bjd人形能不能參賽030? ...沒人答我..=3=..
回復 66# aeumuse

想請問大大,可否入到《觀看參賽作品》?
回復 67# annlau10312

版主講咗, 只要係玩具就得:

比賽規則*
1. 比賽題材不限(只限玩具作品)
2 參賽者可使用任何玩具品牌玩具拍攝參賽,比賽分「純攝影組」及「電腦特效組」兩組
係咪如果打直就可以最大1024X1280?
回復 68# 沉默是柑

Yes sir, 我能入那頁。
已投∼大家加油∼∼:77:
回復 71# aeumuse

试下入(觀看參賽作品),响入边有个(上载作品)。 试下由果度入手。最好用IE,记住关闭其他视窗。如果仲系唔得, o甘小弟真系帮唔到啦。

*** 如果第一次要upload图系必须再次注册,必须填上个人资料,会员名同出生日期。唔知大大是否已做? :77:

早兩日都仲用IE upload到相, 但係呢兩日一直都入唔到個page, login之後直接跳返出去TD首頁

請問版大有冇解決方法?
已用google chrome解決問題
回復 73# 沉默是柑

謝謝大大的協助,您已經幫很多瞭, 感激不盡。 :77:

可惜我還是無法上載, 等改天有空再試試。{:2_295:}