Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 【第7屆「玩物好相」玩具攝影比賽】(10/12入圍名單公佈!)

請問截止日期係幾時。
係咪一定要出生日期?
上載區內除左資料欄外,好似無地方上載圖片,請問在那裏選擇圖片?
在下都想知。{:1_215:}

回復 31# magiam
第一次登記是要填基本資料的,之後在memberinfo PAGE內按「新增作品」就可上載
出生日期最好填啦,參考資料

請問截止日期係幾時。
係咪一定要出生日期?
上載區內除左資料欄外,好似無地方上載圖片,請問在那裏選擇 ...
magiam 發表於 11-4-2013 11:20 AM
點解upload完會出現以下字??係唔係出現咗問題??
SELECT * FROM cdb_sessions where sid="4ChhjU" and ip1="60" and ip2="54" and ip3="40" and ip4="219"result rows != 1, please use q2dArr
wa~~batman ar:$
可惜無hottoys......{:2_327:}
支持!!
係咪唔會有CROSSOVER 組?
忽發奇想玩具都可天下大同 {:1_197:}
大家試試只開一頁比賽頁關閉其他TD HTML試試,或LOGOUT 再LOGIN或用其他BROWSER試試

點解upload完會出現以下字??係唔係出現咗問題??
SELECT * FROM cdb_sessions where sid="4ChhjU ...
沉默是柑 發表於 11-4-2013 01:53 PM
大家試試只開一頁比賽頁關閉其他TD HTML試試,或LOGOUT 再LOGIN或用其他BROWSER試試
Dick.Po 發表於 11-4-2013 03:42 PM

剛剛用IE upload咗, 冇問題。因該係google chrome的問題。。。
參賽者可使用任何玩具品牌玩具拍攝參賽,比賽分「純攝影組」及「電腦特效組」兩組
CROSSOVER=「純攝影組」或「電腦特效組」
支持!!
係咪唔會有CROSSOVER 組?
忽發奇想玩具都可天下大同
LuciusFox 發表於 11-4-2013 03:37 PM
LIEW WENG HOU
William Woo
Gary Chan
你們的作品上載有問題請再UPLOAD
咦? 點解小弟的會員名show出來係本名??
回復 40# Dick.Po

回復 38# 沉默是柑

真係google chrome 問題...我一直都up唔到個比賽圖...
回復 40# Dick.Po

* 參賽格式只限 1280X1024 以上

應該係“以下”!我簁咗好多時間upload...原來俾匿個錯誤玩咗我成粒鍾!
對不起版主們,不管小弟用ie還是chrome,進入上載版面http://www.toysdaily.com/phototoys2013/index.php/welcome時,也只帶小弟回到toysdaily的主頁。可以幫幫忙嗎?
請問 Walker Machine 同Pick Po 比唔比參賽。。。(逃)