Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 【第7屆「玩物好相」玩具攝影比賽】(10/12入圍名單公佈!)

我是不是也参与下呢,碰碰运气{:1_208:}
請問 Walker Machine 同Pick Po 比唔比參賽。。。(逃)
Douglas.M.Saint 發表於 11-4-2013 09:58 PM

我可以借我個名俾佢o地參賽,贏o左,獎品折現對拆!!!:$

亦歡迎各位版主查詢。

除o左阿德,你影相好屎.........(逃)
點解upload唔到?請版主幫幫手!Thx!!SELECT * FROM cdb_sessions where sid="6pFDR8" and ip1="119" and ip2="247" and ip3="128" and ip4="201"result rows != 1, please use q2dArr
我都搞o左一輪,終於搞到,我用 IE 開,經驗如下:

果度寫相片格式要「 1280 X 1024 以上 」,係寫錯o左,係「以下」先o岩,
我都俾佢玩o左一輪。(之前已有大大指出)

又,上載時,每張相片都要填齊資料,尤其「作品簡介」,
我開頭冇填,成日 up 唔到,
大家隨意寫兩隻字入去再試試~~~

大家試下得唔得~~~
hello,截止日期係幾時呢?thx.
我可以借我個名俾佢o地參賽,贏o左,獎品折現對拆!!!

亦歡迎各位版主查詢。

...
Garycharm 發表於 11-4-2013 10:26 PM

給你說中了...... {:1_201:}
請問...bjd人形能不能參賽030?
按了SUBMIT後出現
SELECT * FROM cdb_sessions where sid="Rdh0Dd" and ip1="222" and ip2="167" and ip3="212" and ip4="153"result rows != 1, please use q2dArr
是上載失敗嗎?

回復 45# Douglas.M.Saint

影相達大師級既一律唔準參加!!!!!!:43::43:
好似我匿d級數既多多都得∼:45:
回復 33# Dick.Po

小弟用 IE, Firefox 及 Google Chrome 都無法在 member info page 看見 「新增作品」 {:1_215:}

請問這是否正常?謝謝協助∼
tried firefox and safari, can not upload ar...
got the below error message...help!!!

A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Filename: controllers/welcome.php
Line Number: 284
我又有嘢要講...我發覺每次upload無論係純攝影/電腦編輯,都要upload作品&原圖...仲要每張少過200kb先可以upload到...匿個問題我唔知道係咪會發生喺每一個上載者身上抑或只係海外用戶有咁既問題...
希望負責人搞搞個系統,仲有...200kb俾盡你個圖既質地靚極都有限...希望搞搞個圖既上載size限制...不斷改file size不斷咁fail真係好“掹睜”架!!!
截止日期係幾時???????????????????????????????
如何upload圖 :
1。首先完全logout。關閉埋視窗。
2。再登入TD。不過唔好log in住。再click 入個link(上載參賽作品)。然後佢會叫你log in。
3。log in 后會彈去主頁,再搵番個link(上載參賽作品)click入去。然後會彈出新的視窗。保險起見,關閉之前果個。
4 。入咗去會見到《新增作品》在左下角。click入。
5。然後填齊d資料,尤其注意(純攝影組/電腦特技組必須選其一)與 最下底(參加聲名必須打勾)
6。注意圖片size必須1280X1024或小過。大概100kb左右。
7。最後submit。搞掂。

小弟用過google chrome同IE,兩個都得。不過IE比較穩定。如果唔得, 再重復以上步驟。小弟百試百靈。

希望幫到同好啦。 多謝!:77:
回復 59# 沉默是柑

我覺得匿個先係最重要最關鍵:
6。注意圖片size必須1280X1024或小過。大概100kb左右
我試過好多次,每次都係調低尺寸(1280x1024)+file size (200kb 樓下)就一定得...
如果唔得就close曬“觀看參賽作品”&"上載作品"等視窗,再開番就up到∼