Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

ZARD 發表於 13-6-2015 01:13 PM
FB有晒預告,動漫節係Pippen同O'Neal,係估唔到O'Neal出Magic版,唔係Lakers版。
9月出的現役球星100%係 ...

係呀ZARD兄.....如果ONEAL出LAKER我就興趣不大呀.....好想佢會跟對當年嘅REEBOK PUMP呀
真人Magic 嘅 O'Neal有分瘦版肥版,希望EB出肥版,咁LA版就入型入格。

不過以標哥做事風格,有點擔心{:1_207:}
iamfinethankuuu 發表於 14-6-2015 06:48 AM
係呀ZARD兄.....如果ONEAL出LAKER我就興趣不大呀.....好想佢會跟對當年嘅REEBOK PUMP呀

師兄完全講唒我既心底話!奧蘭多魔術 O'neal 唔該!1億個唔該!!
當年對reebok 實在經典!{:1_208:}
識出一定出肥版O'NEAL, 可以一模多用 - 湖人版,熱火版,太陽版再加埋騎士:x
Shaq出Magic版先吸引到我地呢班3字頭,最好加埋個爛籃框:$
ZARD 發表於 14-6-2015 06:31 AM
可能遲D出8號Kobe,會出LA版O'Neal,講經典點都係在Lakers先。

二世標 IG 出左新O'neal地台,有LA有Magic
可能有得換牌兩套衫? 又可能出兩個Version CAP水。。。
EB既賤招,你懂的:ar:
天碼 發表於 19-6-2015 03:59 PM
二世標 IG 出左新O'neal地台,有LA有Magic
可能有得換牌兩套衫? 又可能出兩個Version CAP水。。。
EB ...

我估係會有LA同Magic 2個版本同時發售。
因以往退役球星一盒會有主客球衣,年尾Penny應都會一樣。
如果一盒O'Neal會同時有LA、Magic,咁咪少咗套主/客 Magic球衣配Penny?
EB唔會咁好死送4套球衣俾你。

而且未來應會出8號Kobe?要配O'Neal要8號Kobe。
ZARD 發表於 21-6-2015 12:25 PM
如果 ...

我都覺得係咁, 一雞兩味既野見jordan 條line 都睇得到 haha
ZARD 發表於 21-6-2015 12:25 PM
如果 ...

ZARD兄估中左出孖裝!

「巨無霸」O'Neal 將於7月香港動漫節以「終極雙Body孖裝」形式發售,很想要吧!  - COPY FROM EB facebook
peja 發表於 29-6-2015 04:25 PM
ZARD兄估中左出孖裝!

「巨無霸」O'Neal 將於7月香港動漫節以「終極雙Body孖裝」形式發售,很想要吧!   ...

唔係喎,我估錯咗。我係估2個版本分開發售,各自有主客衫。
唔知日後會唔會另外的版本發售。
EB在FB答咗D人的問題,話在動漫節賣的O'Neal,一定係Magic白主場Lakers紫作客球衣。
即係唔會有Magic藍作客Lakers黃主場波衫。
較為令人意外係2個body會唔同體形(肥瘦)、頭的髮型都唔同。
睇吓EB今次會唔會做到場好戲。

估唔到佢一SET 兩VER!! 不過唔知價錢?
3K? HAHA
快D有樣睇就好~

都就快動漫節la......仲未D有樣!! EB真係:ar:。。。。
BatIron 發表於 11-7-2015 01:41 PM
都就快動漫節la......仲未D有樣!! EB真係。。。。

如果EB隻Pippen真係隔離Post個樣,比我都吾敢出圖。
哪裡來的自信啊:72:
天碼 發表於 13-7-2015 09:39 AM
如果EB隻Pippen真係隔離Post個樣,比我都吾敢出圖。
哪裡來的自信啊

其實係咪佢個咀出事?加上2個頭冇乜分別,對鞋又出到Air失蹤了,當然唔少得關節太明顯啲body