Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

iamfinethankuuu 發表於 4-9-2014 03:49 PM
哇......4千???
唔知多唔多師兄會入呢....

只係我估,豆豆都要$2800,Jordan近4字頭唔出奇~
ZARD 發表於 4-9-2014 08:45 PM
只係我估,豆豆都要$2800,Jordan近4字頭唔出奇~

不過豆豆出得幾正.....希望MJ都可以KEEP到...唔好好似尚格雲X咁:time:
3888啦, 我估, 4K我估就好多人都唔會入.
1/4 MJ!!??必入:handshake:
在IG有1:4 Jordan個盒、鞋、台座相睇。
個盒做到幾似波鞋鞋盒,鞋係11~14黑紅、台座係有個好大公牛Logo。
有提10月1日,唔知係開賣定公佈詳情。
倩女幽魂 ~ 十月一, 可能唔關MJ事

睇嚇今次又出成點. 但唔會好似上次咁再即刻買,個價都唔荒平,睇嚇出成點先, 尤其QC.
尋日星期五去攞Rodman,問職員1:4 Jordan幾時出。
佢話唔係1/10,應10月中。

有圖

http://hottoyspricelist.blogspot ... nterbay-figure.html

3188, 但得一個頭. 雖然個價冇想像咁貴,配件都OK,  但又係得一個頭, 亦唔比之前好得多, 冇咩感覺.
睇圖完全睇唔出,同1:6有幾大分別,D配件仲係果幾件,完全冇晒興致。PASS!!
AIR飛行之旅 發表於 30-9-2014 08:09 PM
睇圖完全睇唔出,同1:6有幾大分別,D配件仲係果幾件,完全冇晒興致。PASS!!

yes...完全無吸引力去買
有d似泰臣!!!!!!!!!

咁即係出隻新FIGURE啦:x
3188 for 泰臣 ok wor, if the body can be more muscular:handshake:
whitedol 發表於 3-10-2014 02:47 PM
3188 for 泰臣 ok wor, if the body can be more muscular

TYSON 1/4不過送MJ配件:x