Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

回復 3530# mj23
唔會啦~佢都賣晒廣告動漫節出火箭。
望就望Rodman出得好好睇睇。
回復  mj23
唔會啦~佢都賣晒廣告動漫節出火箭。
望就望Rodman出得好好睇睇。
ZARD 發表於 16-7-2014 07:40 AM

Zard兄,已經見EB有AD,洛文$1700,杜蘭特同Lin各$1500,另外Mr Bean 1:4 $2800:he:
仲有個籃球locker幾得意呀,$690
回復 3533# iamfinethankuuu
Rodman睇樣冇問題,係睇有幾多頭雕同配件。
我睇一個台灣figure討論網,有人話EB暫時出唔到MJ伸脷頭雕。
原文節錄~
(BTW...小弟我的小道消息跟大家分享...
如果有人還在等吐舌頭頭雕...可以先不用等了~至於為什麼,目前不方便透漏喔 )
(畢竟舌頭頭雕目前不能出 )

佢冇講原因,其他人亦冇問點解。之於真假就由時間驗証。
洛文應該有2頭
1:4 Jordan 應該未有咁快出到
回復  iamfinethankuuu
Rodman睇樣冇問題,係睇有幾多頭雕同配件。
ZARD 發表於 17-7-2014 08:19 PM

其實個樣都唔錯呀就咁睇.....就睇佢會唔會賣大包....紅白波衫加紅白TRACK SUIT加雙頭咁出....(發夢中)
我睇一個台灣figure討論網,有人話EB暫時出唔到MJ伸脷頭雕。
原文節錄~
(BTW...小弟我的小道消息跟 ...
ZARD 發表於 17-7-2014 08:29 PM

算啦....其實MJ都出到爛左.....都冇乜期待...反而對其他舊一代球星有興趣....你話有冇MAJIC JOHHSON....BIRD....可以組返隊1992最強DREAM TEAM!!!
洛文應該有2頭
1:4 Jordan 應該未有咁快出到
7仔 發表於 18-7-2014 01:24 AM

7兄收到風嗎?我都希望有雙頭....不過應該幾肯定係佢會出紅波衫先......下一個VER就出白衫...另一對鞋....唔同頭髮做賣點啦....

幾時先有PIPEN..........
之前睇圖RODMAN有三頭,可能分兩次出

笑臉+開口+紅牛, 平靜+開口+白牛
之前睇圖RODMAN有三頭,可能分兩次出

笑臉+開口+紅牛, 平靜+開口+白牛
AIR飛行之旅 發表於 18-7-2014 04:40 PM

開口會係一樣???咁即係如果D人入哂兩盒就變左多左一個同頭.....
唔知幾時會有相睇......
開口會係一樣???咁即係如果D人入哂兩盒就變左多左一個同頭.....
唔知幾時會有相睇......
iamfinethankuuu 發表於 18-7-2014 04:48 PM

EB最多都係兩頭
EB最多都係兩頭
天碼 發表於 18-7-2014 07:39 PM

等佢公佈..........一個星期都無...好比出下相啦:53:
1:4 Jordan 似乎10月出,唔知要唔要$4000?

ZARD 發表於 1-9-2014 07:59 PM
1:4 Jordan 似乎10月出,唔知要唔要$4000?

哇......4千???
唔知多唔多師兄會入呢....