Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

宣報了也可以延期的,其實沒什麼意思,哈哈!
宣報了也可以延期的,其實沒什麼意思,哈哈!
定少 發表於 18-5-2014 10:43 PM

雖例牌延期,但之前Bill講過會請Rodman本人去做開賣嘉賓(只話大陸),
應該同Rodman夾過時間日期,夏天應唔會係第4季?即會早過ST出。
照睇洛文應該動漫出啦,動漫實有一隻nba既,吾通仲Jordan咩
回復 3503# 天碼
無錯……
EB員工話動漫節時會出 1/4 Jordan,
另外仲有1/4 Mr. Bean 同 一隻李小龍。
回復  天碼
無錯……
EB員工話動漫節時會出 1/4 Jordan,
另外仲有1/4 Mr. Bean 同 一隻李小龍。
kimlam 發表於 20-5-2014 10:21 PM

1/4 MJ???一定好大隻呀......................可能又玩幾個唔同SERIES...:53:
2014 動漫節 7月25~29日~
我唔信Rodman會動漫節出到,因之前仲有Lin同KD都未出。
2014 動漫節 7月25~29日~
我唔信Rodman會動漫節出到,因之前仲有Lin同KD都未出。
ZARD 發表於 21-5-2014 09:09 PM

有冇機會仲遲過ST出隻洛文呢?
有冇機會仲遲過ST出隻洛文呢?
iamfinethankuuu 發表於 21-5-2014 10:45 PM

咁又唔會掛,既然講夏天出,唔會遲太多。雖在香港9、10月都仲熱。
最重要配件如何,ST有10款頭髮,EB冇返3、4款換點掂?
1:4 jordan{:1_222:}咪好高{:1_222:}
咁又唔會掛,既然講夏天出,唔會遲太多。雖在香港9、10月都仲熱。
最重要配件如何,ST有10款頭髮,EB冇返 ...
ZARD 發表於 22-5-2014 06:07 AM

我覺得EB無咁多野跟..但個價又一定唔平囉....但好期待PIPEN, RODMAN同MJ放埋一齊個幕...好感動...個人好想入埋古高同STEVE KERR或者RON HARPER.....勁!
回復 3510# iamfinethankuuu
現在得MJ一個好悶,好期待3巨頭放埋一齊的畫面。
EB的確唔似會有3、4款頭髮俾你換咁好人,但如果冇得換頭髮,就冇咗Rodman的特色。
如果用類似MJ的賣法,一頭雕/髮色出一款,咁又等於自殺。
ST唔係唔好,但在我心中Rodman始終係籃球員,佢的奇裝異服冇興趣,又要另買過波衫。
以EB一向模式最多咪出到兩個吾同色頭雕,配件咪又係冠軍獎杯果D!
回復  iamfinethankuuu
現在得MJ一個好悶,好期待3巨頭放埋一齊的畫面。
EB的確唔似會有3、4款頭髮俾你換 ...
ZARD 發表於 22-5-2014 09:28 PM

好同意ZARD兄所言.....無波衫的洛文真係唔知點咁......雖然ST個隻真係幾唔錯...

所以ST咁鬼鬼地收全訂,可能知唔多人訂。但掉轉頭諗,佢既便服先無咩人出,球衫就容易好多。
以EB一向模式最多咪出到兩個吾同色頭雕,配件咪又係冠軍獎杯果D!
天碼 發表於 23-5-2014 06:24 PM

配件又係冠軍獎杯,唔好啦!俾多D誠意,出多2、3款頭髮好過。