Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

1699係特價???咁原價係幾多呢......講真呢隻真係麻麻(如果已有之前幾隻的話)
iamfinethankuuu 發表於 11/3/2014 22:19

可能原價17xx
今期東touch有講,14/3 星期五開始至到16/3 星期日在銅鑼灣gumgumgum有首賣活動 $1699(呢個係特價,日後原價 ...
ZARD 發表於 10/3/2014 21:26

會場首批500隻
零興趣了,之前個五隻都有晒
等散件跳樓價好過。
攞500隻出嚟試下好過,我睇EB都驚賣唔齊。
價格調到正常D嘅價位,係好事,睇EB點樣捱到下一Series。
如果每一款跟番唔同表情嘅頭雕,或者代表唔同時期嘅MJ造型,咁先至會有D新意,EB幾時能真正把每一款作品當作全新作品對待?
500隻......一定賣唔晒。詳情只得gumgumgum FB上知。邊有人知......
EB自己又唔知搞咩,在FB上有2個專頁,有2萬幾人like的就1月尾停晒工冇新料。
有個新的專頁出現,新料在晒呢度出但暫只得5百幾人,唔知搞咩?

在一年前太陽報篇Bill爺訪問,已知係1頭雕1Series,1Series有特別版同普通版。
所以今次Series 2紅23 我冇咩反感,係Series 1出得太多玩死EB自己。

EB自己都知再係同一頭雕換件波衫波鞋,好難再吸引人買,
所以會出隻配件上普通版(S2紅23)仲豐富過特別版(S2黑23),
價錢上仲有傳比$1998更低。

我希望EB日後的MJ不論同唔同一Series、特別或普通版,
除咗波衫波鞋唔同,都好似今次咁多D其他有特色的配件(冠軍T+帽)。
取自gumgumgum FB

感覺只是多些不一樣的配件而已
剛買完,唔多人買,係delay左成粒鐘開鋪,有d失預算
剛買完,唔多人買,係delay左成粒鐘開鋪,有d失預算
定少 發表於 14-3-2014 01:24 PM

影幾張相嚟睇睇,大大。

回復 3449# AIR飛行之旅

求其手機影張吧,都無咩特別就是了!

回復  AIR飛行之旅

求其手機影張吧,都無咩特別就是了!
定少 發表於 14-3-2014 04:40 PM

多謝晒,的確冇咩特別之處啊。
回復 3450# 定少
D冠軍tee、帽、波鞋QC如何?Thx~

RE: ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

回復 3452# ZARD

上腳的14唔錯,13可接受,12上色一般,有d似當年2代

件T 同階旺果d分別不大,頂帽好膠,印刷一般,可接受!
回復 3453# 定少
12似2咁差?!我對14無興趣,係鍾意12、13。
咁可按兵不動了。
回復 3454# ZARD

我懷疑係我果隻係sad貨,因為右腳係上色一般,但左腳係好正常靚仔的!我今日應該會抽時間去一去EB換貨!