Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

頂!有埋tee同帽好吸引!睇睇價錢先......
回復 3426# ZARD

$1998走唔甩:63:
J LIN 出NY 波衫先買
在座各位師兄,有幾多人會買呢次MJ?
回復 3429# AIR飛行之旅

有紅45、紅23、黒23>>決定放棄此MJ了。。。。。。。。。
回復 3427# 7仔
隔離主頁個post話賣$17XX,但我搵極都搵唔到官方邊度有寫。
回復 3429# AIR飛行之旅
唔知,理性上屋企冇位,但見有t-shirt、帽(冇諗過EB會出)又好吸引我。

但奇在大家一直估的Final MVP獎座冇喎。
回復  AIR飛行之旅
唔知,理性上屋企冇位,但見有t-shirt、帽(冇諗過EB會出)又好吸引我。

但奇在大家一 ...
ZARD 發表於 6-3-2014 07:58 PM

小左一個頭雕,多套衫,帽。買左之前黑23,睇黎都係留錢買第二樣……
各Ching
未買過EB!幾時出?要訂定現貨買?
唔知係咪官圖影得差,劣評如潮。全部圖收晒,FB都冇......
可能要再影過。
唔知係咪官圖影得差,劣評如潮。全部圖收晒,FB都冇......
可能要再影過。
ZARD 發表於 7-3-2014 08:08 PM

唔怪之喇,我話點解唔見晒。
要么見圖渣,重新影過;要么見冇咩人有興趣,收番第二時改好再出過。
回復  7仔
隔離主頁個post話賣$17XX,但我搵極都搵唔到官方邊度有寫。
ZARD 發表於 6/3/2014 19:54

平D就好∼
平D就好∼
7仔 發表於 8-3-2014 08:38 AM

唔太吸引....SKIP
今期東touch有講,14/3 星期五開始至到16/3 星期日在銅鑼灣gumgumgum有首賣活動 $1699(呢個係特價,日後原價仲未知),
另加有Air Jordan展覽 + 波鞋賣場。
間舖地址 : G/F, 6 Cleveland Street, Fashion Walk,Causeway Bay,Hong Kong
詳情到 gumgumgum FB 睇。
.
今期東touch有講,14/3 星期五開始至到16/3 星期日在銅鑼灣gumgumgum有首賣活動 $1699(呢個係特價,日後原價 ...
ZARD 發表於 10-3-2014 09:26 PM

1699係特價???咁原價係幾多呢......講真呢隻真係麻麻(如果已有之前幾隻的話)