Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

回復 3455# 定少
門市未有得買,你去到隨時冇得換只可擺低。
回復 3456# ZARD

都無計,放底左,希望一個月內有啦!

想問下各位Ching!
今日行過門市見到Series 2 HKD17XX 賣得仲平過Series 1 HKD19xx!知吾知點解呢!
因為我依家上入返隻 !
唔該曬!
回復 3458# earlho
因為唔加配件再減價,搵鬼買?
回復  earlho
因為唔加配件再減價,搵鬼買?
ZARD 發表於 29-3-2014 07:26 AM

畀EB整爛左條LINE...唉..
回復 3460# iamfinethankuuu
不過日後新的MJ都係賣$1799都幾好~~當然再平D更好。
呢隻係呢個價啫,EB自知冇咩市場吸引力,無奈之舉。
下一Series換隻伸脷頭,肯定繼續玩番“限量”。
前前後後五隻JORDAN 都買左我成萬銀
說真的 話知你版權點貴都好
一隻只有BOBY+個頭+件波衫褲鞋
計埋佢地的口卑 真心只係值$1200-1400  咁上下
可能呢個價反而會多左人買
EB既marketing不嬲古靈精怪,
成日做返好dd𨍭過頭又自己搞自己
說好的1/4 HD Jordan 呢?:63:
EB想點呀......人地連RODMAN都開始有喇:45:
回復 3466# iamfinethankuuu
如果Bill所講屬實,要先出晒現役球星(Jeremy、KD),才會到退役球星(Rodman、AI...)。
依照現在進度,過埋暑假或者有機~
回復  iamfinethankuuu
如果Bill所講屬實,要先出晒現役球星(Jeremy、KD),才會到退役球星(Rodman、AI... ...
ZARD 發表於 20-4-2014 01:18 PM

有排等呀:unhappy:
說好的1/4 HD Jordan 呢?
yuenleung 發表於 11/4/2014 16:02

動漫節會出
動漫節會出
7仔 發表於 27-4-2014 06:36 AM

除咗呢個,仲問唔問到其他幾時出?如 MJ Series 3?KD?Rodman、AI...?Thx~