Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

請問各位買左白23的朋友,件波衫同波褲的膠水邊位開始發黃?意思係面都見到發黃
請問各位買左白23的朋友,件波衫同波褲的膠水邊位開始發黃?意思係面都見到發黃
danielon 發表於 27-4-2014 02:02 PM

白45,白23 HKK版都未黃,淨係普通白23一早經已黃咗。
回復 3470# ZARD

我諗都冇咁快到SERIES 3, 家陣2都未出晒。
如果跟番Series 1有 "I'M BACK" 同 "Legend" 兩主題嘅話,Series 2僅完成咗 "The Last Shot" ,好難講係咪仲會有另一主題。
白45,白23 HKK版都未黃,淨係普通白23一早經已黃咗。
AIR飛行之旅 發表於 27-4-2014 02:26 PM

咁有冇試過同enterbay講?
會唔會有得換?
咁有冇試過同enterbay講?
會唔會有得換?
danielon 發表於 27-4-2014 02:39 PM

未諗過去換,對於EB來講,變色染色都屬正常現象。廢事嘥氣。
未諗過去換,對於EB來講,變色染色都屬正常現象。廢事嘥氣。
AIR飛行之旅 發表於 27-4-2014 02:50 PM

唉,一直放盒內,今日先發現
暫時唔係好嚴重,遲d唔知會唔會更嚴重
唉,一直放盒內,今日先發現
暫時唔係好嚴重,遲d唔知會唔會更嚴重
danielon 發表於 27-4-2014 03:04 PM

EB d QC幾時先可以追得上HT, 次次買佢D野都好擔心{:1_229:}
回復 3471# danielon
我的白23波褲邊變黃了......
如果想eb 快d 出Rodman, ai , sqau, 咁就睇ht 動漫出d 咩,因為一定要有返咁上下對抗,唔係重現水靜河飛局面…
題外話~ST的Rodman有官圖了,有10種顏色的頭髮換,俾到孤寒的EB壓力!
題外話~ST的Rodman有官圖了,有10種顏色的頭髮換,俾到孤寒的EB壓力!
ZARD 發表於 27-4-2014 08:57 PM

果隻真係正, 重現變色龍RODMAN
ZARD 發表於 2014-4-27 20:57

算啦Zard兄
大家都唔係第一次買同玩EB嘢
你有你話,佢都無視任何意見
不過ST今次rodman個body既紋身好精細下,不過唔知咩價格呢
應該同之前Jordan pippen差唔多掛
除咗呢個,仲問唔問到其他幾時出?如 MJ Series 3?KD?Rodman、AI...?Thx~
ZARD 發表於 27/4/2014 13:23

洛文有機會,AI要年尾了
回復 3482# terence4788
當人地有10種顏色頭髮換時,EB冇理由諗住有件波衫就過到骨。
佢冇番4~5種頭髮換點吸引人?
尤其見到Jeremy Lin 2個頭雕都失準,搞到我都想入隻ST Rodman。
回復  danielon
我的白23波褲邊變黃了......
ZARD 發表於 27-4-2014 07:37 PM

朋友話enterbay display果隻都係黃左:69: