Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

冇錯,三月出果隻仲係Series 2 - The Last Shot,98 Finals Game 6,張嘴頭雕+紅牛波衫。
冇錯,三月出果隻仲係Series 2 - The Last Shot,98 Finals Game 6,張嘴頭雕+紅牛波衫。
AIR飛行之旅 發表於 23-2-2014 04:57 PM

點解個STAND仲正過上次限量VER:angry:
我都係SKIP.....等下一個新頭出啦......
下一個新頭肯定要等到Series 3,而Series 2啱出到第二隻,估計跟住落嚟至少仲有兩隻要出。

出到而家仲係公牛波衫,呢一點比較令人失望。新瓶裝舊酒。
買埋白23伸脷樣就算
回復 3411# AIR飛行之旅

是否暗示有series3,4 ,出到去巫師呢!?
回復  AIR飛行之旅

是否暗示有series3,4 ,出到去巫師呢!?
oscaryiu 發表於 23-2-2014 06:55 PM

Bill一早已經講過會有五個Series,每個系列跟番一隻頭雕。計劃係如此,但都要睇市場實情,加陣MJ出到咁泛濫,好難講EB是否仍如此堅持。

另:年中會有1:4 HD JORDAN。
買埋白23伸脷樣就算
taikin0901 發表於 23-2-2014 05:30 PM

如果出到伸脷果陣時,仲係著公牛波衫,我諗冇咩市場喇。EB所講嘅全明星,夢幻隊遲遲未見蹤影,成日喺公牛上面做文章仲能變出咩花樣?

巫師希望唔大,AJ鞋講過只會制作1-14代,意味著巫師可能要另傾版權。
回復 3413# AIR飛行之旅
我估Series 2唔會出咁多,出完紅23會去Series 3。
純我自己亂估,不要認真,不喜勿插。
Sreies 3 伸脷樣配Allstars、Series 4 微笑樣配DreamTeam、最隻Series 5係後生初出道MJ。
如果出到伸脷果陣時,仲係著公牛波衫,我諗冇咩市場喇。EB所講嘅全明星,夢幻隊遲遲未見蹤 ...
AIR飛行之旅 發表於 23-2-2014 07:36 PM

唔緊要 , 另外BID套衫就算
如果出到伸脷果陣時,仲係著公牛波衫,我諗冇咩市場喇。EB所講嘅全明星,夢幻隊遲遲未見蹤 ...
AIR飛行之旅 發表於 23-2-2014 07:36 PM

巫師年代著遇aj iii true blue, aj xi cool grey,已經兩對可以出!
重有aj ix cool grey...三對齊章!搞掂!
回復  AIR飛行之旅
我估Series 2唔會出咁多,出完紅23會去Series 3。
純我自己亂估,不要認真,不喜勿插 ...
ZARD 發表於 24-2-2014 08:58 PM

我都希望係咁樣出,出成幾十個喬丹冇咩意思!希望EB見好就收。
後生MJ頭雕同埋BODY都要重新設計過先得,就睇EB有冇呢個誠意喇。
Jordan 有消息了
今次有T-shirt 帽同指環
會跟12,13,14代