Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

SNAKE.7 發表於 22-1-2015 07:28 PM
係要懶型著對JORDAN 6 出相, 姐係呢隻野跟對6代 機會大啦

但係當年 Jordan 好似著 XI 全白打呢場波

唔知幫唔幫到咁多位師兄

dewback 發表於 23-1-2015 12:14 AM
但係當年 Jordan 好似著 XI 全白打呢場波

sure ~ 但唔會跟一對鞋KA 3456 到而家都未出喔
Up.......................
証實今年動漫節出Pippen~
ZARD 發表於 12-5-2015 08:50 PM
証實今年動漫節出Pippen~

年底可能出埋o neal
BBBunzz 發表於 13-5-2015 08:59 AM
年底可能出埋o neal

EB近年一年出一個hit的,Oneal可能又是下一個夏天了,penny又一年⋯⋯唔知第三條機場跑道再了未?
ilove12inch 發表於 16-5-2015 10:53 AM
EB近年一年出一個hit的,Oneal可能又是下一個夏天了,penny又一年⋯⋯唔知第三條機場跑道再了 ...

之前Allstar MJ 送Pippen、Penny 96Allstar球衣換領卷,我相信Penny都唔會好耐先出。
估年尾出,唔會等到下年。
ZARD 發表於 17-5-2015 02:24 PM
之前Allstar MJ 送Pippen、Penny 96Allstar球衣換領卷,我相信Penny都唔會好耐先出。
估年尾出,唔會等 ...

如果12月又有玩具展, 應該都係果陣出PENNY
不過唔知會唔會出埋ONEAL呢, 見標爺又透露下咁
動漫節除咗Pippen,應仲有O'Neal。
9月會有現役球星,好大機會係Curry。
如果真係,咁EB今次算係捉到好時機,Curry人氣最勁,隨時攞埋FMVP就出到。
之前的Rose、Lin都係公佈完,2年後人氣不再先出到。
ZARD 發表於 7-6-2015 09:25 PM
動漫節除咗Pippen,應仲有O'Neal。
9月會有現役球星,好大機會係Curry。
如果真係,咁EB今次算係捉 ...

我都覺得今次七月會PIPEN 加ONEAL, 如果唔係佢做乜咁快就咁揚.......希望出得好
iamfinethankuuu 發表於 13-6-2015 07:38 AM
我都覺得今次七月會PIPEN 加ONEAL, 如果唔係佢做乜咁快就咁揚.......希望出得好

FB有晒預告,動漫節係Pippen同O'Neal,係估唔到O'Neal出Magic版,唔係Lakers版。
9月出的現役球星100%係Curry。
ZARD 發表於 13-6-2015 01:13 PM
FB有晒預告,動漫節係Pippen同O'Neal,係估唔到O'Neal出Magic版,唔係Lakers版。
9月出的現役球星100%係 ...

睇黎都係襯返penny 出magic啦
或者遲下出隻oneal 2.0著lakers 衫
I like O'Neal Magic版
BBBunzz 發表於 13-6-2015 02:26 PM
睇黎都係襯返penny 出magic啦
或者遲下出隻oneal 2.0著lakers 衫

可能遲D出8號Kobe,會出LA版O'Neal,講經典點都係在Lakers先。